reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Kulka fajnie ze z dzidzia ok.Tego się trzymaj.Mi kartę ciazy ostatnio zakładali w 11 tyg.ciąży.Oczywiście taki refleks mieli na nfz, długo się nie nacieszylam nią bo w 12tyg.już była nieaktualna.Przy pierwszej ciazy jak chodziłam prywatnie to kartę zalozyla mi w 9 tyg.
Agnesis z tej twojej szefowej to kawał chama.Ze tez tacy ludzie muszą byc pracodawcami.Pracować się odechciewa.Wspolczuje Ci sytuacji.Dobrze bylobby abyś zaszła w ciaze na wypowiedzeniu.Ja będę mieć od wrzesnia przekichane.Moja koleżanka z pokoju zaszła w ciaze (o czym pisałam wczesniej), źle się czuje i chyba bedzie często na zwolnieniach a ja będę musiała robić za dwie i to jeszcze rzeczy o których nie mam pojęcia,na karku z kierownikiem ciulem do kwadratu.Super.

reklama
kacha10 - współczuję Ci sytuacji w pracy. Skoro tak, to moze poproś ją już żeby Cię trochę wprowadziła w swoją "robotę" żeby Tobie było potem lżej?

kulkaMM - dzidzia rośnie, to dobrze! A co to znaczy że rokuje dobrze? Że się wchłonie?

agnesis - masakra jakaś. Ale prosiłaś ją żeby poszukała? czy tak sama z siebie?

Idę do prawnika po poradę w następnym tygodniu, mam dluuuuga listę pytań, więc będę wiedziała co robić. Nawet jeśli sprawa jest przegrana to poszargam jej nerwy.

Kolekcjonerka to tak samo z siebie wyszło, bo to na wierzchu leżało. A ona ma talent do grzebania w gabinecie ;)

@kulkaMM jakie badania robiłaś do wskazań heparyny? Krzepliwosc krwi i coś jeszcze? Ile płaciłaś? Czy na skierowanie?

I jeszcze podwaze to zwolnienie bez uzasadnienia. Myślę że w sądzie jeszcze nigdy nie była to będzie miała okazję ;)

reklama
Następnym razem się zastanowi zanim kogoś zwolni :) Myślała, że ty następna strachliwa małolata :D a tu ZONK ..:D

U niej nikt z młodych nie zagrzal miejsca dłużej niż 2 lata. Ja i tak rekordzistka. Teraz u niej jestem 2lata i 9miesięcy, brakuje mi 3 miesięcy do 3miesiecznego okresu wypowiedzenia ;) szczerze wiem, że znajdę lepiej płatna pracę. Ale ja nie dla pieniędzy pracowałam.
Marzę o tym żeby ja wkur*wić :)

Do góry