reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

dobry, wczoraj pozno weszlam na usg i pozno wrocilismy, a wiec tak, mlody zostaje mlodym, wazy 25 dag, nie mierzyla bo ruchliwy jak diabli byl, wczoraj doglebnie przygladala sie sercu, ale za 3 tygodnie polowkowe to przyjrzy sie mega dokladnie, moj synus wczoraj ulozony byl miednicowo, fikal nozkami jak szalony, potem sie uspokoil, jedna reke polozyl pod plecy, druga za glowe i pozwolil sie nam poogladac, kulturalne dziecie jakby nie patrzec :) zblizyla nam na twarz i stwierdzilam, ze jest maly kosmita :D ale i tak go kocham :)

Super ze wszystko dobrze z kosmita :):):):*

reklama
Agnesis, tez mysle ze ta szefowa to tylko wredna baba i cie nie zwolni bo nie ma jak, a tylko chciała cie wystraszyć abyś sama sie zwolniła... Trzymam kciuki aby było dobrze!

Dziewczyny moja ciekawska koleżanka znalazła wypowiedzenie dla mnie, ale od 1 września a wtedy ja będę na urlopie więc nie może mi dać wypowiedzenia kiedy jestem na urlopie?!
Dodatkowo bez uzasadnienia!

Dziewczyny moja ciekawska koleżanka znalazła wypowiedzenie dla mnie, ale od 1 września a wtedy ja będę na urlopie więc nie może mi dać wypowiedzenia kiedy jestem na urlopie?!
Dodatkowo bez uzasadnienia!
Nie znam sie za bardzo, ale slyszalam kiedys o mozliwosci scianiecia prcownika z urlopu- jesli odmowisz to moze to podac jako powod zwolnienia... musialabys sie gdzies zglebic w temacie.

Ostatnia edycja:
Tez uważam ze nie moze podczas urlopu. Ale krowa swoją droga z tej Twojej szefowej....
Dziewczyny ja jestem po usg maluch rośnie serduszko 122/min dokładnie wg OM 6+4 wg usg 6+3 wg OM.
Ale mam dużego krwiaka i torbiel :( taj sie martwię :( lekarz rokuje dobrze ale nie założył mi jeszcze karty ciąży :(
Martwię sie okropnie :(

reklama
Tez uważam ze nie moze podczas urlopu. Ale krowa swoją droga z tej Twojej szefowej....
Dziewczyny ja jestem po usg maluch rośnie serduszko 122/min dokładnie wg OM 6+4 wg usg 6+3 wg OM.
Ale mam dużego krwiaka i torbiel :( taj sie martwię :( lekarz rokuje dobrze ale nie założył mi jeszcze karty ciąży :(
Martwię sie okropnie :(
Hej nie martw sie na zapas bo to nie pomaga , wiem wiem łatwo sie mówi ale spróbuj myśleć pozytywnie :) na pewno bedzie wszystko dobrze[emoji14]buziole:*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry