reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Melduję się i ja, jestem w drodze do pracy na szczęście klima działa w autobusie więc luz. Zapowiada się piękny słoneczny dzień. Miłego dzionka!!!!!:)

Ja nie śpię od 4 kawa już dawno wypita, obudził mnie ból głowy. Za dużo emocji na jeden dzień. Niedobrze mi się robi jak pomyślę że mam iść do pracy ;)
I leje nieprzerwanie deszcz. Pogoda adekwatna do mojego humoru :)

Agnesis po takiej akcji nikomu nie chciałoby się iść do takiej pracy ale niedługo bierzesz urlop co?
Paraplu po stracie tak jest, że chciałoby się jak najszybciej starać i znów być w ciąży. Ja miałam straszne parcie na ciąże i wkurzało mnie że nawet starać się nie mogę bo kazali nam czekać najpierw 2 miesiące a potem jeszcze miesiąc.A Wy czekacie czy już się staracie?

A mi się dziś śniło, że byłam parę dni przed terminem @ i jak poszłam do toalety to miałam pełno śluzu i stwierdziłam że na pewno jestem w ciąży. Poczekam parę dni i zrobię test i na pewno wyjdą II kreski.Co też te starania robią z psychiką człowieka. Termin mam 10 sierpnia, dlatego już w głowie chodzą myśli czy się udało czy nie. Dzisiaj mam przeczucia, że jednak nic z tego nie będzie.Za bardzo chce i za bardzo jestem czujna żeby się udało.

dobry, wczoraj pozno weszlam na usg i pozno wrocilismy, a wiec tak, mlody zostaje mlodym, wazy 25 dag, nie mierzyla bo ruchliwy jak diabli byl, wczoraj doglebnie przygladala sie sercu, ale za 3 tygodnie polowkowe to przyjrzy sie mega dokladnie, moj synus wczoraj ulozony byl miednicowo, fikal nozkami jak szalony, potem sie uspokoil, jedna reke polozyl pod plecy, druga za glowe i pozwolil sie nam poogladac, kulturalne dziecie jakby nie patrzec :) zblizyla nam na twarz i stwierdzilam, ze jest maly kosmita :D ale i tak go kocham :)

Pikny :) 3d usg na połówkowym będzie ?:D

reklama
Do góry