reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Dzień dobry. [emoji5]

Bertha- pozostaje więc jeszcze chwilkę poczekać. Nie puszczam kciuków.

Ładny pokoik, a podsunięty pomysł z tablicą lub pomalowaniem fragmentu ściany farbą tablicową świetny! Bardzo mi się podoba. [emoji4]

Lux- meldowałaś się po wizycie? Jak tam?

reklama
Fajny pokoik :) Polki sie rzeczywiście przydadzą. Moze tez jakas delikatnie świecąca lampka przy łożku?
A jeśliby kombinować to możesz np kupić farbę tablicowa/magnetyczna i ta ścianę na lewo od biurka nią pomalować i by mógł cos tam pisać, przyczepiać na magnesiki jakies pierdołki.
Super pomysł dziękuję! Pierwsze co zrobię to spiszę mu tam obowiązki :D

Ja nie mam możliwości zostawić u babci. Zresztą moja córa to się wszystkim bawi , problem z tym ze nie potrafi po sobie posprzątać. Jest mała balaganiara.
Rozumiem, u mnie też wszystkim się bawił, ale wedle zaleceń psychologa ma mieć mniej bodźców - mniej zabawek, mniej bystrych kolorów :) Pudła z zabawkami podmieniam mu raz w miesiącu ... tylko LEGO pozostają niezmienne :)
Link do: Dlaczego mniejsza ilość zabawek w rzeczywistości pomoże waszemu dziecku

Powód by zwolnić pracownika na czas nieokreślony musi być bardzo solidny, a nie wymyślony - bo to każdy sąd pracy obali. Jedyne na czym pracodawca ma pole do popisu to jakieś poważne uchybienia w pracy

Do pracy się nie spóźniam, z obowiązków wywiązuje, skarg nie ma, a teraz pilnuje się jeszcze bardziej. Będzie się musiała gimnastykowac żeby wymyślić powód, a później go udowodnić. Łatwo nie odpuszczę. Jak likwiduje stanowisko pracy czy przeprowadza redukcję, to nikogo przyjąć nie może, a moim zawodzie nie da się stworzyć innego stanowiska, bo zamiast farmaceuty, to tylko sprzataczke może przyjąć ;)

Do pracy się nie spóźniam, z obowiązków wywiązuje, skarg nie ma, a teraz pilnuje się jeszcze bardziej. Będzie się musiała gimnastykowac żeby wymyślić powód, a później go udowodnić. Łatwo nie odpuszczę. Jak likwiduje stanowisko pracy czy przeprowadza redukcję, to nikogo przyjąć nie może, a moim zawodzie nie da się stworzyć innego stanowiska, bo zamiast farmaceuty, to tylko sprzataczke może przyjąć ;)

A może to tylko ostrzeżenie było, albo chciała Cię samą zmusić do odejścia ?
W każdym bądź razie zachowała się bardzo nieetycznie - nie mówiąc już o jakiejś empatii i zrozumieniu dla sytuacji w jakiej się znalazłaś. Do tego jeszcze jakaś solidarność jajników by się przydała ... to mój dyrektor bardziej wyrozumialszy i facet ...

reklama
Do góry