reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
@ mam za 2 dni max - w sobotę. Dzisiaj 12 dpo.

Ale wiadomo, póki nie ma @, jest nadzieja ;) mi chyba pozno wychodzą pozytywne testy - wlasnie tym testowaniem codziennym chce to na przyszłość wychwycić. Tzn miałam tylko jedna szanse to zaobserwować rok temu, ale wydaje mi sie ze 2 dni przed terminem @ robiłam test i był negatywny. Ale wtedy tak na luzie sie po prostu nie zabezpieczaliśmy wiec tak regularnie nie testowałam i nie notowałam tego.

@ mam za 2 dni max - w sobotę. Dzisiaj 12 dpo.

Eee, to jeszcze poczekaj :)

Właśnie wczoraj skończyłam remont pokoju Szoguna, na taki już bardziej szkolny :) Może ktoś podpowie co tam dodać jeszcze ? Docelowo półki na pierdółki zawieszę chyba jeszcze :)

Załączniki

• DSC_0202.JPG
    DSC_0202.JPG
    599,2 KB · Wyświetleń: 91
  • DSC_0206.JPG
    DSC_0206.JPG
    515,7 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC_0205.JPG
    DSC_0205.JPG
    538 KB · Wyświetleń: 97
nessi nie wiem, jakaś zrezygnowana jestem.Jak widzę, że innym się udaje to sobie myślę, kurcze to nie jest trudne, mi też się zaraz uda. Dla mnie to byłby teraz odpowiedni moment ale pewnie nic z tego nie będzie. Taka przewrotność losu.We wrześniu będę miała dużo rzeczy na głowie i stresów , może jak nie będę miała czasu o tym myśleć to się uda.

nessi nie wiem, jakaś zrezygnowana jestem.Jak widzę, że innym się udaje to sobie myślę, kurcze to nie jest trudne, mi też się zaraz uda. Dla mnie to byłby teraz odpowiedni moment ale pewnie nic z tego nie będzie. Taka przewrotność losu.We wrześniu będę miała dużo rzeczy na głowie i stresów , może jak nie będę miała czasu o tym myśleć to się uda.

Kochana wiem co czujesz bo ja się 4 lata staram ..

reklama
nessi dobry pomysł z tymi półkami, zawsze może sobie tam położyć książki czy zeszyty.Na pewno je wykorzysta.
izabela mój synek poszedł po miesięcznej przerwie do przedszkola. W poniedziałek i we wtorek szedł bez problemu, a wczoraj i dziś już nie chciał, stwierdził że ja mu nie daję mu odpocząć.
bertha to jeszcze masz czas. Zostaje czekanie.

Do góry