reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Eee, to jeszcze poczekaj :)

Właśnie wczoraj skończyłam remont pokoju Szoguna, na taki już bardziej szkolny :) Może ktoś podpowie co tam dodać jeszcze ? Docelowo półki na pierdółki zawieszę chyba jeszcze :)

Fajny pokoik :) Polki sie rzeczywiście przydadzą. Moze tez jakas delikatnie świecąca lampka przy łożku?
A jeśliby kombinować to możesz np kupić farbę tablicowa/magnetyczna i ta ścianę na lewo od biurka nią pomalować i by mógł cos tam pisać, przyczepiać na magnesiki jakies pierdołki.

reklama
Nessi te Twoje 4 lata starań to masakra! Ja o pierwszą ciąże starałam się rok i 5 miesięcy i już mi na głowę biło a co dopiero tyle lat.Obyś teraz szybko zaskoczyła.

Kacha wprost nie, ale jak wróciłam ze zwolnienia to mi powiedziała, że jak chce zajść w ciążę to żebym poszukała innej pracy.

Wczoraj, babka od umów przyniosła jakieś dokumenty w kopercie. Myślę że jak wrócę z urlopu to poznam zawartość tej koperty.
Mam nadzieję, że po urlopie, bo to zawsze jeden cykl do przodu. Z tego cyklu nic nie będzie, bo między noszeniem mebli, a układanie rzeczy to raczej sił ani ochoty nie starczy.

Nessi mamy identyczne biurko :) bardzo fajne, proste, bez zbędnych dupereli.

Żeby nie było, że nie ma zabawek : :D

Załączniki

• DSC_0207.JPG
    DSC_0207.JPG
    627,3 KB · Wyświetleń: 94
nessi dobry pomysł z tymi półkami, zawsze może sobie tam położyć książki czy zeszyty.Na pewno je wykorzysta.
izabela mój synek poszedł po miesięcznej przerwie do przedszkola. W poniedziałek i we wtorek szedł bez problemu, a wczoraj i dziś już nie chciał, stwierdził że ja mu nie daję mu odpocząć.
bertha to jeszcze masz czas. Zostaje czekanie.
Moja córeczka w poniedziałek poszła po miesięcznej przerwie do przedszkola,i jest zadowolona rano wstaje bez problemu. To jej ostatni rok przedszkola i dostała czerwona teczkę z zadaniami z czego bardzo się cieszy. Czekała na to rok hehe. Z nią nie mialam nigdy problemów jak skończyła 3 latka to poszła do przedszkola,pchalą się na salę strasznie. Ma super przedszkolanki.

Kacha wprost nie, ale jak wróciłam ze zwolnienia to mi powiedziała, że jak chce zajść w ciążę to żebym poszukała innej pracy.

Wczoraj, babka od umów przyniosła jakieś dokumenty w kopercie. Myślę że jak wrócę z urlopu to poznam zawartość tej koperty.
Mam nadzieję, że po urlopie, bo to zawsze jeden cykl do przodu. Z tego cyklu nic nie będzie, bo między noszeniem mebli, a układanie rzeczy to raczej sił ani ochoty nie starczy.

Nessi mamy identyczne biurko :) bardzo fajne, proste, bez zbędnych dupereli.

Powód by zwolnić pracownika na czas nieokreślony musi być bardzo solidny, a nie wymyślony - bo to każdy sąd pracy obali. Jedyne na czym pracodawca ma pole do popisu to jakieś poważne uchybienia w pracy

reklama
Czesc dziewczyny. Nie odzywam się, ale doczytuję. Gratuluję zaciązonym i tym, ktore zobaczyly swoje szczescia na ostatnich wizytach.
Nie mam weny na pisanie. Nie chce mi się nic. Teoretycznie teraz okres przed nami, w ktorym ma się zacząć duzo dziać, ale jakos mnie to nie cieszy. Dzis przyszla kolejny raz @, wiec jak widac moje nastawienie i wiara w powodzenie nic nie zmienily. Odpuszczam sobie do grudnia. Proszę o przeniesienie do poczekalni. Nie mogę dać sie znow zwariować.

Do góry