reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Agnesis- przykro mi z powodu sytuacji w pracy. Taki paradoks. Są akcje społeczne, które mają na celu przekonać kobiety, rodziców by mieli dzieci, by było ich więcej niż jedno, by rodzić wcześniej niż później, obiecują wsparciem, powstaje 500+ , obiecuje się więcej żłobków, przedszkoli, ale jak już zajdziesz w ciążę, to rzucają ci kłody pod nogi.

Nessi nie wiem, ale wiem, że coś kombinuje.
Faceci są inni, ile razy pracowalam z facetami, zawsze była lepsza atmosfera. Baby są złośliwe france w niektórych przypadkach ;)

izabela my też mamy fajne przedszkole i przedszkolanki i dziwi mnie że nie chce mu się tam chodzić.. Z resztą lubi te panie i za dziećmi jest bardzo.Teraz wychodzą 2 razy na podwórko. Mają je bardzo duże i jeszcze panie wynoszą na plac zabaw pełno zabawek.Tylko mój synuś zrobił się przez tą przerwę mamusiowy i on wolałby siedzieć w domu z mamusią, a mamusia ma się z nim bawić i wymyślać atrakcje.
agnesis wredne babsko. Na razie się nie denerwuj, może nic nie będzie teraz robić.A Tobie uda się zaciążyć szybko i ją załatwisz. Ja już też trochę z praca wyluzowałam, wiem że ta zmiana kierownika nie zależy ode mnie. Pracownicy chodzili i prosili o inną osobę.Więc my zrobiliśmy co mogliśmy.Mam tylko nadzieję, że też zajdę w miarę szybko żeby długo się z tym ciulem nie męczyć.

Hej, pytanko :) Byłam u gin we wtorek w 13dc i mówiła, że mamy dziś mamy współżyć bo lada chwila pęknie. A na testach owu nadal silna jedna kreska. Wczoraj mam wrażenie, że na teście owu delikatna druga kreska się pojawiła ale może się doszukuje. Komu bardziej wierzyć ginekologowi czy testom owulacyjnym? Bo profilaktycznie męczę męża codziennie :D I drugie pytanie, czy przeziębienie może zaszkodzić w zajściu czy prawidłowym rozwoju groszka? Nic poważnego ale biorę jakieś wiatminy, sambucol a wczoraj jedną aspirynę wzięłam.

dobry, wczoraj pozno weszlam na usg i pozno wrocilismy, a wiec tak, mlody zostaje mlodym, wazy 25 dag, nie mierzyla bo ruchliwy jak diabli byl, wczoraj doglebnie przygladala sie sercu, ale za 3 tygodnie polowkowe to przyjrzy sie mega dokladnie, moj synus wczoraj ulozony byl miednicowo, fikal nozkami jak szalony, potem sie uspokoil, jedna reke polozyl pod plecy, druga za glowe i pozwolil sie nam poogladac, kulturalne dziecie jakby nie patrzec :) zblizyla nam na twarz i stwierdzilam, ze jest maly kosmita :D ale i tak go kocham :)

Załączniki

• Zdjęcie0352.jpg
    Zdjęcie0352.jpg
    714,4 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry