reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

kulka mam nadzieję, że u Ciebie będzie wszystko ok. Na razie się nie zadręczaj. Sprzęt też wiele robi. Dużo jest kobiet , którym mówiono, że nic z tego a potem okazywało się, że jednak jest wszystko w porządku.Tak czy siak musisz iść do tej ginki i to sprawdzić.Dobrze że już dzisiaj idziesz. My czekamy na wieści i trzymamy kciuki.

reklama
hello
nie zadreczajcie sie, wiem latwo sie mowi, ja tez to tak przezywalam, co ja lez wylalam :( ale sie nie poddalam, warto walczyc nawet ostatkami sil, pamietajcie, ze kazda sie doczeka, jedna teraz,druga za miesiac dwa, ale sie doczekacie!!!!!!

moja mama i bratowa wpadly w szal zakupow, kupily Natanowi cala siatke ubranek :) mam juz duzo, kupione przemnie, od nich, duzo tez bratowa dala uzywanych i mam obiecany od mamy siostry worek ubran, ale oczywiscie kupowac bede, bo te co dostane sa wieksze a ja potrzebuje jeszcze maluskie :)

spark oby nie przyszła bo się chyba załamię.Mój synek pyta się coraz częściej gdzie jest jego braciszek.Mówię mu, że to Bozia musi go do nas zesłać. My z tatusiem się staramy ale to niestety nie tylko od nas zależy.Kurcze niektórym to tak szybko idzie zachodzenie a niektórym tak cholernie wolno. Wczoraj byłam w Kościele w salce dla rodziców z dziećmi i tam 3 kobiety w ciąży, mające już po 1 małym dziecku.

lux fajnie masz, że już zakupy robisz. Tylko nie przesadź. My z mamą tyle tego nakupowałyśmy, ze potem połowa rzeczy poszła na aut bo synek nie zdążył tego założyć. My wszystkie rzeczy, wózek, fotelik, wanienka, bujak, lóżeczko z materacem i wiele innych mamy odłożone po synku, czeka to w piwnicy, w garażu, u mojej mamy. Dużo się tego zebrało, że już prawie miejsca na następne nie mamy. A ten braciszek synka nie chce się pojawić. Taki sam uparciuch jak mój synek:laugh2:Na niego też się sporo naczekaliśmy i zawsze mu to teraz wypominam.

Hej. Mam juz czesc badan. Tylko ze beta mi wyszla 15 [emoji22] wszystko mam w normie wg wartosci dla kobiet w ciazy w 1 trym. Tylko kwas foliowy mam za duzy bo 18.8 a norma od 4.6 do 18.7. Jak karze mi powtarzac badania jak beta spadnie do 0 to chyba sie zalamie bo wszystko robilam prywatnie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

spark oby nie przyszła bo się chyba załamię.Mój synek pyta się coraz częściej gdzie jest jego braciszek.Mówię mu, że to Bozia musi go do nas zesłać. My z tatusiem się staramy ale to niestety nie tylko od nas zależy.Kurcze niektórym to tak szybko idzie zachodzenie a niektórym tak cholernie wolno. Wczoraj byłam w Kościele w salce dla rodziców z dziećmi i tam 3 kobiety w ciąży, mające już po 1 małym dziecku.
Kciuki kochana !!! Niech nie przychodzi:)

Mnie to dobija jak ja się staram a komu innemu wychodzi. Bratowa w pieszym cyklu zaszła gdzie ja juz 2 nieudane miałam za sobą. Do tego gdzie się nie obejrzę to znajome z brzuszkiem chodzą albo wystawiają na fejsie ze się spodziewają maleństwa. Normalnie jakąś porażka.

hejka,
patrze na tabelke i najblizsze terminy niechcianych @ to:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1.08
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 9 - 3.08
Bertha - 34 -Beata- 10 - 5.08
Mamuniol-31-Marta-7- 5.08
Nevka - 23 - Claudia - 5 - 5.08

Kolekcjonerka, Paulusiaa, kiedy testy?
Po was to juz ekipa na 5.08 sie szykuje na testy :) Ja, Mamuniol i Nevka

reklama
hejka,
patrze na tabelke i najblizsze terminy niechcianych @ to:
Kolekcjonerka - 35 - Oliwia - 2 - 1.08
Paulusiaa951 - 23 - Paulina - 9 - 3.08
Bertha - 34 -Beata- 10 - 5.08
Mamuniol-31-Marta-7- 5.08
Nevka - 23 - Claudia - 5 - 5.08

Kolekcjonerka, Paulusiaa, kiedy testy?
Po was to juz ekipa na 5.08 sie szykuje na testy :) Ja, Mamuniol i Nevka

Ja mam na 7.08 ale sprobuje jeden test zrobic wczesniej bo chyba owu mialam 14/15 dc a dzisiaj juz 24 dc :) cykl 29 dni :)

Do góry