reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Wczoraj uzadlila go osa/pszczoła, pij z puszki, ona była w środku, uzadlila w wewnętrzna część wargi, opuchl tak, że szok, najpierw warga, potem przeszło na policzek. W aptece Pani powiedziala, żeby lepiej jechać na pogotowie, bo jak przejdzie na szyję to może mieć problemy z oddychaniem- nie pojechał. Od 7 miesięcy wie, że musi zrobić tomografie głowy- do dzisiaj się nawet nie zapisał!
Mam dość jego bezmyślności i nieodpowiedzialnosci.
11 dc- odpuszczam ten cykl.
Izabela, fajnie, że wrocilas :)

reklama
Kulka ja miałam w czerwcu identycznie jak Nessi. Od początku co jakiś czas plamiłam na brązowo.
tez plamilam na brazowo z poczatku,raz jasniej, raz ciemniej. W 8 i 10 tyg pojawila sie nawet krew,ale dzidzius sie nie poddal i walczymy dalej [emoji6]
Kulcia nie trac nadziei! serdusio moze sie jeszcze pojawic.Odczekaj kilka dni i idz do gina z lepszym sprzetem.Ja takze zmienialam gina na takiego z lepszym sprzetem.I nie zaluje.Trzymam kciuki za Ciebie i kruszynke!

8599e6ydh9ss8jgy.png

Dzień dobry. [emoji4] Jakiś mam dziś kiepski nastrój. Może przez pogodę... No nic, trzeba przetrwać. [emoji6]

Kulka - nie puszczam kciuków. Na serduszko jest jeszcze czas. Ja w pierwszej ciąży też plamiłam na brązowo na początku. Brałam luteinę, odpoczywałam i synuś biega właśnie obok mnie jak szalony. Wierz, módl się, jeśli nie, to ja pomodlę się za ciebie, staraj się nie stresować i MUSI być dobrze.

anulka_p ja wczoraj miałam jakiś kiepski humor, tak że musiałam sobie nieźle popłakać. Dzisiaj już lepiej, ale jak 10 sierpnia dostanę @ to się bardzo zdołuje. Następne 3 miesiące tez będą miały dla mnie akcenty dołujące: rok temu we wrześniu zaszłam w ciążę, w połowie października prawdopodobnie przestało bić serduszko mojej kruszynce (wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam), a 10 listopada dowiedziałam się, że nic z tego, 11 list. tabletki poronne a 12 list. zabieg.Więc jak do tego czasu nie zajdę to będzie dół za dołkiem. W dodatku od września szykuje się nerwówka w pracy.

Kacha a wiesz że ja mam to samo. Miałam termin na 2.09 akurat w rocznice ślubu.... jak treraz znowus ie udało to pomyslałam, że we wrzesniu juz bede w ciąży i bedzie mi łatwiej przejsc przez te data i przez listopadową tez. Teraz mam watpliwosci.

Tak ide dzis na 16:20 do gina z dobrym sprzetem. Bylam u niego z córeczką na badaniu wczesniej ciązy i wszystko bardzo dobrze było widac.

Powiem Wam, że zastanawiają mnie te pomiary. Wg niektórych 1,36 cm to 5+4 wczoraj na usg mialam pecherzyk 1.2 i wg szpitala to 4+2 a ja powinnam byc juz 5+6 a w sadzie dzis 6+0. dziwne dla mnie to wszystko. Beta rosnie niby ok ale przeciez mam uwielka torbiel 5x5 w prawym jajniku-niepekniety pęcherzyk.... i czytałam, że też prpdukuje bete. Wiec może moje dziecko nie zyje a ta cholerna torbiel produkje hormon. Boje sie robic sobie nadzieje,dwie starty w tym roku juz przeżyłam.

reklama
Kacha a wiesz że ja mam to samo. Miałam termin na 2.09 akurat w rocznice ślubu.... jak treraz znowus ie udało to pomyslałam, że we wrzesniu juz bede w ciąży i bedzie mi łatwiej przejsc przez te data i przez listopadową tez. Teraz mam watpliwosci.

Tak ide dzis na 16:20 do gina z dobrym sprzetem. Bylam u niego z córeczką na badaniu wczesniej ciązy i wszystko bardzo dobrze było widac.

Powiem Wam, że zastanawiają mnie te pomiary. Wg niektórych 1,36 cm to 5+4 wczoraj na usg mialam pecherzyk 1.2 i wg szpitala to 4+2 a ja powinnam byc juz 5+6 a w sadzie dzis 6+0. dziwne dla mnie to wszystko. Beta rosnie niby ok ale przeciez mam uwielka torbiel 5x5 w prawym jajniku-niepekniety pęcherzyk.... i czytałam, że też prpdukuje bete. Wiec może moje dziecko nie zyje a ta cholerna torbiel produkje hormon. Boje sie robic sobie nadzieje,dwie starty w tym roku juz przeżyłam.
Wiem, że łatwo mi to powiedzieć, ale staraj się nie stresować, nie myśleć. Mam nadzieję, że po 16 będziesz mogła w pełni się uspokoić.

Do góry