reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Dziewczyny u mnie w 7+5tc (według usg 6+1 pozna owu) było widać dwa pęcherzyki ale bez zarodków itp. Dokładnie 6 dni później były już dwa zarodki i dwa serduszka. Także spokojnie jeśli beta rośnie to czekać do 7 tc ale z usg nie om. Trzymam kciuki za was.
My się prawie rok staraliśmy i zaszłam naturalnie w 26 dc i to podwójnie z dwóch jajek a teraz zaczynam 30tc.
Powodzenia

Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Tylko cały czas myśle o tym, że beta wysoka a obraz na usg słaby. Z córką miałam ok 10 tys i na usg pęcherzyk tez nie jakiś super duży bo 1.36 ale pęcherzyk żółtkowy też już był widoczny a tu 16 tys wczoraj i ja nadal kątem oka widze tylko czarną dziurkę ....
Stwierdziliśmy z mężem dziś, że jeśli sie nie uda to był nasz ostatni raz. Chyba, że kiedyś zaliczymy jakąś "wpadkę". 3 straty w ciągu 8 m-cy to za dużo nawet dla mnie.
Kulka, ja mam nadzieję, że skoro beta u Ciebie ładnie przyrasta to wszystko będzie ok i po następnej wizycie pochwalisz się nam dobrymi wiadomościami. Niestety trzeba czekać a w naszej sytuacji te czekanie jest nie do zniesienia.
Trzymam kciuki!!!

Widzę dość leniwa niedziela była, malutki wpisów :) Kulka kochana, idź do tej swojej lekarki jeśli jest zaufana... Niech sprawdzi, pewnie tamten lekarz miał kiepski sprzęt :)
Mi z powodu kiepskiego sprzętu Pani ginekolog przez 2 lata nie odkryła PCOS, dopiero w szpitalu:)

Właśnie zauważyłam, że mój facet nie bierze jednego z leków przepisanego przez lekarza, mam dość... Ja codziennie po 6 tabletek, w kilka dni cyklu po 9, a on ma brać dwie i wielki problem. Od dwóch tygodni ma je przepisane a jest całe opakowanie... Jestem wściekła. Napisałam mu, że mam dość jego odlewania zdrowia itd. I sama przestaję brać tabletki... Ahhh ale spieprzyl mi wieczór...

Właśnie zauważyłam, że mój facet nie bierze jednego z leków przepisanego przez lekarza, mam dość... Ja codziennie po 6 tabletek, w kilka dni cyklu po 9, a on ma brać dwie i wielki problem. Od dwóch tygodni ma je przepisane a jest całe opakowanie... Jestem wściekła. Napisałam mu, że mam dość jego odlewania zdrowia itd. I sama przestaję brać tabletki... Ahhh ale spieprzyl mi wieczór...
Spark wiem jak to jest, my garsc tabletek a oni nawet nie moga jednej malej tableteczki wziac. To jest wkurzajace, bo przecież nam obojgu powinno zalezec..

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

Faceci...czasami gorzej jak z dziećmi ;-)
Spark rozumiem Cię bardzo dobrze, porozmawiaj ze swoim, może zwyczajnie zapomniał o tym, wiesz jacy są mężczyźni ;-)
Trzymam za Ciebie cały czas kciuki, powodzenia :-)

Jedne yabletkir bierze normalnie, mówił, że ma po nich mdłości (co jest jednym z możliwych skutków ubocznych), więc wydaje mi się, że jak te będzie brał to będzie jeszcze gorzej ...
Mi też jest źle po moich lekach, ale nie odkładam ich na bok, i nie udaje, że je biorę.
Mógł zwyczajnie powiedzieć.

reklama
Cześć kochaniutkie. Wracam do was. Miałam chwile załamania ale jest już dobrze. Porozmawialam z mężem na spokojnie, będziemy dalej próbować. Wkoncu kiedyś się uda. Ale tym razem daje sobie całkowicie na luz. Żadnego testowania szybciej niż tydzień po spodziewanej @.! Mam dość rozczarowania, już dwa razy testy pokazywały druga kreseczke a jednak @ była. Trzymam kciuki za was wszystkie . :p;)

Do góry