O'Hara
Fanka BB :)
No właśnie nie spodziewałam się tego. Ale widać że naciągacze, bo nawet nie zajrzał mi w badania.
Wiecie co, ja tam nie znam się na tym aż tak bardzo, ale u mnie in vitro jest 100% refundowane wiec nikt nie ma interesu w tym by nas naciągać, a mimo to również twierdzą, ze to nasza ostatnia deska ratunku. Także nie wiem, nie chce stawać po żadnej ze stron, ani nikogo bronić, ale czasami Ci lekarze tez nie maja łatwego orzecha do zgryzienia. Czasem nawet kolejne badania nie maja już sensu, bo po pierwsze są kosztowne a po drugie jeśli po takich badaniach wychodzi coś nie tak, to i tak in vitro jest ostatnia deska ratunku no, a o stracie czasu już nie wspomnę. Nie wiem... ja skończyłam 35 lat wiec patrze bardzo przez pryzmat czasu, każdy cykl już jest dla mnie na wagę złota, wiec zwyczajnie nie chce już bez sensu w imię nadziei tracić czasu rozumiem, ze aspekt ekonomiczny moze tutaj niektórym stać na przeszkodzie, ale osobiście choćbym miała się sprzedawac, to bym uciułała na to [emoji16] ale fakt... dla mnie to byłoby 1wsze dziecko wiec pewnie tez inny punkt widzenia