reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ja to nie jestem za bardzo obiektywna, ale moim zdaniem jest przesłodki. I najpiękniejszy na świecie [emoji23] no i ogólnie mam papke z mózgu, jak na niego patrze [emoji16] (obiecałam sobie, że nie będę puszczać jego zdjęć w internet i muszę pomyśleć, jak tu Ci wysłać jego foto, żeby nie wrzucac go na otwarty wątek, a na priv mi się nie udaje [emoji17])Brzmi jak możliwość pójścia do toalety i wypicia kawy. Jestem na tak [emoji23] zapraszam Was wszystkie :D
Nie wiem co byłoby gorsze, usługiwanie 6 kilogramowemu dżentelmenowi od rana do nocy, czy zjazd wszystkich nianiek, które prędzej czy później byłyby pijane. [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie leniwie, od godziny mobilizuje dupsko do wstania, bo w sumie to mam dużo do zrobienia. Po godzinie oglądania tego zadałam sobie pytanie: „jprdl, Elka! Co ty oglądasz?!” Tak właśnie wyglądają moje nogi w niepłodne [emoji23][emoji38]
IMG_3012.JPG

Załączniki

• IMG_3012.JPG
    IMG_3012.JPG
    247 KB · Wyświetleń: 901
Ja się chwilę temu zwlekałam z łóżka i właśnie w gigantycznej kolejce po mięso, jak przed Bożym narodzeniem. A później szybko z młodym na konie. Szoping jest, moping i odkurzajting będzie, a później już wieczór mój. Będę chciała obejrzeć Plantę Singli bo 21 się wybieramy z mężem do kina na drugą część i muszę wiedzieć o co kaman. To takie szybkie streszczenie dzisiejszego dnia. Uśmiechu na twarzy!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Nie wiem co byłoby gorsze, usługiwanie 6 kilogramowemu dżentelmenowi od rana do nocy, czy zjazd wszystkich nianiek, które prędzej czy później byłyby pijane. [emoji23][emoji23][emoji23]
A tam! Alkohol to ważny czynnik w naszym życiu, nie powinniśmy go sobie odmawiać [emoji23][emoji23][emoji23] (powiedziała matka Polka piersią karmiąca, która ślini się przy półkach z winem niczym alkoholik na odwyku. [emoji16])
No przecież tylko O'Hara, to musiało się tak skończyć. Jest skubana w formie, nikt jej nie pobije. [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji12]
Mwhah. No tak, przecież. Skubana ma dar [emoji16]

A u mnie tez po staremu, z ta różnica, ze jestem po pierwszej inseminacji na stymulacji, w poniedziałek była iui, dziś jest piątek ale jakoś tego nie czuje, myśle ze w tym roku tez sobie przyodzieje choinkę testami z jedna kreska, chociaż po zastrzykach z gonadotropiny testy wychodzą mi pozytywne, wiec sikam sobie rekreacyjnie co drugi dzień, żeby nacieszyć oczy ciagle jestem tak samo pindolnieta ;)
To gratulacje oby te dwie kredki się utrzymaly[emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Piszcie co u was słychać. Ja byłam dzisiaj w klinice leczenia niepłodności na NFZ i wiecie co? Jak chcesz dobrze to idź prywatnie. Chciałam żeby mnie przebadali dlaczego mam problemy z owulacją, a oni " jak Pani przyjdzie komercyjnie to zrobimy in vitro bo wszystko inne nie ma sensu." Zła jestem.
No to ci powiedzieli odrazu invitro ale lekarza

Do góry