reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

U mnie leniwie, od godziny mobilizuje dupsko do wstania, bo w sumie to mam dużo do zrobienia. Po godzinie oglądania tego zadałam sobie pytanie: „jprdl, Elka! Co ty oglądasz?!” Tak właśnie wyglądają moje nogi w niepłodne [emoji23][emoji38]
Zobacz załącznik 915275
Nareszcie forum odzywa

Wracajcie wszystkie miło znowu będzie z wami rozmawiać [emoji16][emoji16]wszystkim starający się mocno kibicuje

reklama
A to moje 8kg do kochania
20181013_113212.jpg

Załączniki

• 20181013_113212.jpg
    20181013_113212.jpg
    72,4 KB · Wyświetleń: 507
O kurcze ale lekaze to tak zwana żądza pieniadza A szikacie gdzieś indziej jakas inna klinika niedaleko was
Ta była refundowana, nawet in vitro jest refundowane dla mieszkanek stolicy w 80% i problem jest w tym że ja nią nie jestem, bo inaczej bym się chyba zdecydowała. Popróbujemy jeszcze na stymulacji u mojego dr. Mój synek został poczęty po 1 roku i 3 miesiącach niezabezpieczania się przy dwóch jejowodach, przy jednym zejdzie się prawie 3 lata. Kiedyś się uda.

Ta była refundowane, nawet in vitro jest refundowane dla mieszkanek stolicy w 80% i problem jest w tym że ja nią nie jestem, bo inaczej bym się chyba zdecydowała. Popróbujemy jeszcze na stymulacji u mojego dr. Mój synek został pocięty po 1 roku i 3 miesiącach niezabezpieczania się przy dwóch jejowodach, przy jednym prawie 3 lata. Kiedyś się uda.
A to lipa z tym invitro to trzymam kciuki za stulacje

reklama
Do góry