reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj nie Kasia, jestem po iui, w niedziele zrobiłam zastrzyk z gonadotropiny i to ona ma taki wpływ na testy :) przykro mi Cię rozczarować, ale to nie to ;)
Też już chciałam gratulować :D Ty to potrafisz trzymać w napięciu :)
Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??
Dla.mnie twoj test jest falszywie dodatni. Kropki, o ktorych pisala Kasia swiadcza o tym, ze test jest wyschniety a zdjecie zrobilas zapewne po uplywie 5 minut. Ja na kazdym tescie po kilkunastu minutach mialam zawsze kreski, a w ciazy nie bylam :) idz na bete, proste.
Dziewczyny, a mam takie pytanie... od kilku miesięcy mam takie mleczne upławy a kilka dni później pojawia się taka czerwona wydzielina, waszym zdaniem co to może być?!! [emoji33][emoji33]
Hahahahhaha wygrałaś :D

reklama
Nie wiem, ale nie wygląda to dobrze! Dlaczego dopiero od kilku miesięcy? [emoji16]

No w sumie to od jakichś 20 lat, ale wcześniej to lekceważyłam, ostatnio te objawy zaczęły mnie naprawdę niepokoić, ponieważ pojawiają się nawet gdy nie powinny! Do tego towarzyszy im mega wqurw i nienawiść do świata oraz do szerzącego się debilizmu, nie wiem... może to ciąża?! Testy negatywne od jakichś 24 miesięcy, ale może to jeszcze za wcześnie?! [emoji16] może sikne znowu za jakieś 4/5 miesięcy, wtedy już na pewno jakiś cien cienia powinien wyjść!! [emoji16]

No w sumie to od jakichś 20 lat, ale wcześniej to lekceważyłam, ostatnio te objawy zaczęły mnie naprawdę niepokoić, ponieważ pojawiają się nawet gdy nie powinny! Do tego towarzyszy im mega wqurw i nienawiść do świata oraz do szerzącego się debilizmu, nie wiem... może to ciąża?! Testy negatywne od jakichś 24 miesięcy, ale może to jeszcze za wcześnie?! [emoji16] może sikne znowu za jakieś 4/5 miesięcy, wtedy już na pewno jakiś cien cienia powinien wyjść!! [emoji16]
Przestań. Nie możesz mieć PMS, bo żadnego okresu już nie będzie. To tylko nietolerancja ludzkości [emoji16]

Też już chciałam gratulować :D Ty to potrafisz trzymać w napięciu :)Dla.mnie twoj test jest falszywie dodatni. Kropki, o ktorych pisala Kasia swiadcza o tym, ze test jest wyschniety a zdjecie zrobilas zapewne po uplywie 5 minut. Ja na kazdym tescie po kilkunastu minutach mialam zawsze kreski, a w ciazy nie bylam :) idz na bete, proste.Hahahahhaha wygrałaś :D
Jeżeli do mnie ktoras z Was pisze to do waszej wiadomości test jie był zrobiony po upływie 5 minut tylko zaeaz po zrobieniu i nikt nie będzie mi wkrecalo bo wiem kiedy zrobiła go a po drugie O'Hara jeżeli w tym momencie nabijasz sie ze mnie to jesteś grasza niz człowiek który ma w sercu znieczulica tyle na twoj temat mogę napisać życzę Ci żeby ciębie spotkała taka sytuacja gdzie zapytasz się o coś a jakaś dziewczyna będzie śmiala ci się prosto w twarz a dzidzi n ie będziesz miała z wynikającego testu

Jeżeli do mnie ktoras z Was pisze to do waszej wiadomości test jie był zrobiony po upływie 5 minut tylko zaeaz po zrobieniu i nikt nie będzie mi wkrecalo bo wiem kiedy zrobiła go a po drugie O'Hara jeżeli w tym momencie nabijasz sie ze mnie to jesteś grasza niz człowiek który ma w sercu znieczulica tyle na twoj temat mogę napisać życzę Ci żeby ciębie spotkała taka sytuacja gdzie zapytasz się o coś a jakaś dziewczyna będzie śmiala ci się prosto w twarz a dzidzi n ie będziesz miała z wynikającego testu

No i ch** rzuciła na mnie klątwę!! Strasznie się przejęłam, bo jak do tej pory zawsze była dzidzi z wynikającego testu... a teraz to... jak żyć?! [emoji17]

No i ch** rzuciła na mnie klątwę!! Strasznie się przejęłam, bo jak do tej pory zawsze była dzidzi z wynikającego testu... a teraz to... jak żyć?! [emoji17]
Ty jesteś jakąś stuknieta dziewczyno dziękuję za wyrażenie Twego zdania a :-( zbędne komentarze zachowaj dla siebie i swoich "przyjaciółek ":-( :-(

reklama
Do góry