reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Oj nie Kasia, jestem po iui, w niedziele zrobiłam zastrzyk z gonadotropiny i to ona ma taki wpływ na testy :) przykro mi Cię rozczarować, ale to nie to ;)
Też już chciałam gratulować :D Ty to potrafisz trzymać w napięciu :)
Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??
Dla.mnie twoj test jest falszywie dodatni. Kropki, o ktorych pisala Kasia swiadcza o tym, ze test jest wyschniety a zdjecie zrobilas zapewne po uplywie 5 minut. Ja na kazdym tescie po kilkunastu minutach mialam zawsze kreski, a w ciazy nie bylam :) idz na bete, proste.
Dziewczyny, a mam takie pytanie... od kilku miesięcy mam takie mleczne upławy a kilka dni później pojawia się taka czerwona wydzielina, waszym zdaniem co to może być?!! [emoji33][emoji33]
Hahahahhaha wygrałaś :D

reklama
Nie wiem, ale nie wygląda to dobrze! Dlaczego dopiero od kilku miesięcy? [emoji16]

No w sumie to od jakichś 20 lat, ale wcześniej to lekceważyłam, ostatnio te objawy zaczęły mnie naprawdę niepokoić, ponieważ pojawiają się nawet gdy nie powinny! Do tego towarzyszy im mega wqurw i nienawiść do świata oraz do szerzącego się debilizmu, nie wiem... może to ciąża?! Testy negatywne od jakichś 24 miesięcy, ale może to jeszcze za wcześnie?! [emoji16] może sikne znowu za jakieś 4/5 miesięcy, wtedy już na pewno jakiś cien cienia powinien wyjść!! [emoji16]

No w sumie to od jakichś 20 lat, ale wcześniej to lekceważyłam, ostatnio te objawy zaczęły mnie naprawdę niepokoić, ponieważ pojawiają się nawet gdy nie powinny! Do tego towarzyszy im mega wqurw i nienawiść do świata oraz do szerzącego się debilizmu, nie wiem... może to ciąża?! Testy negatywne od jakichś 24 miesięcy, ale może to jeszcze za wcześnie?! [emoji16] może sikne znowu za jakieś 4/5 miesięcy, wtedy już na pewno jakiś cien cienia powinien wyjść!! [emoji16]
Przestań. Nie możesz mieć PMS, bo żadnego okresu już nie będzie. To tylko nietolerancja ludzkości [emoji16]

Też już chciałam gratulować :D Ty to potrafisz trzymać w napięciu :)Dla.mnie twoj test jest falszywie dodatni. Kropki, o ktorych pisala Kasia swiadcza o tym, ze test jest wyschniety a zdjecie zrobilas zapewne po uplywie 5 minut. Ja na kazdym tescie po kilkunastu minutach mialam zawsze kreski, a w ciazy nie bylam :) idz na bete, proste.Hahahahhaha wygrałaś :D
Jeżeli do mnie ktoras z Was pisze to do waszej wiadomości test jie był zrobiony po upływie 5 minut tylko zaeaz po zrobieniu i nikt nie będzie mi wkrecalo bo wiem kiedy zrobiła go a po drugie O'Hara jeżeli w tym momencie nabijasz sie ze mnie to jesteś grasza niz człowiek który ma w sercu znieczulica tyle na twoj temat mogę napisać życzę Ci żeby ciębie spotkała taka sytuacja gdzie zapytasz się o coś a jakaś dziewczyna będzie śmiala ci się prosto w twarz a dzidzi n ie będziesz miała z wynikającego testu

Jeżeli do mnie ktoras z Was pisze to do waszej wiadomości test jie był zrobiony po upływie 5 minut tylko zaeaz po zrobieniu i nikt nie będzie mi wkrecalo bo wiem kiedy zrobiła go a po drugie O'Hara jeżeli w tym momencie nabijasz sie ze mnie to jesteś grasza niz człowiek który ma w sercu znieczulica tyle na twoj temat mogę napisać życzę Ci żeby ciębie spotkała taka sytuacja gdzie zapytasz się o coś a jakaś dziewczyna będzie śmiala ci się prosto w twarz a dzidzi n ie będziesz miała z wynikającego testu

No i ch** rzuciła na mnie klątwę!! Strasznie się przejęłam, bo jak do tej pory zawsze była dzidzi z wynikającego testu... a teraz to... jak żyć?! [emoji17]

No i ch** rzuciła na mnie klątwę!! Strasznie się przejęłam, bo jak do tej pory zawsze była dzidzi z wynikającego testu... a teraz to... jak żyć?! [emoji17]
Ty jesteś jakąś stuknieta dziewczyno dziękuję za wyrażenie Twego zdania a :-( zbędne komentarze zachowaj dla siebie i swoich "przyjaciółek ":-( :-(

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry