Co ty mm owisz ja nigdy przed@ nie miałam sluzu białego a tym bardziej rzadkiegoRóżnie to bywa ja zawsze mam dużo śluzu przed @ a raz miałam nawet taki jak w owu glut :/
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co ty mm owisz ja nigdy przed@ nie miałam sluzu białego a tym bardziej rzadkiegoRóżnie to bywa ja zawsze mam dużo śluzu przed @ a raz miałam nawet taki jak w owu glut :/
Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??No przecież Ci piszą dziewczyny, ze widać druga kreskę, a jeśli masz wątpliwości to idź na betę. Bardziej klarownie niż tak nie da rady. Nie wiem, może mamy jasnowidza, który Ci przepowie przyszłość, bo nie wiem już co byś chciała usłyszeć. Dobrze rozumiem, ze masz 22 lata?
No ale kilka razy Ci już odpowoadalysmy na pytanieNie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??
Dziękuję za informacjęRóżnie to bywa ja zawsze mam dużo śluzu przed @ a raz miałam nawet taki jak w owu glut :/
Oczywiście ale lepiej chyba jak kilka osób się wypowie prawda niż jedną?? Czy dwie??? Ale też to nie znaczy że ktoś może być egoistyczny prawda bo poto jet to forum jakby nie było prawda??? :-( :-( :-(No ale kilka razy Ci już odpowoadalysmy na pytanie
Co ty mm owisz ja nigdy przed@ nie miałam sluzu białego a tym bardziej rzadkiego
Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??
Co to ma znaczyć??? Koleżanko??
Dziękuję bardzo za odpowiedźNo ja zawsze mam biały przed @ każdy organizm jest inny wiec tym śluzem to nie masz co patrzeć tak jak dziewcZyny napisały jedynie beta bądź test jutro z rana ponownie