reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
No przecież Ci piszą dziewczyny, ze widać druga kreskę, a jeśli masz wątpliwości to idź na betę. Bardziej klarownie niż tak nie da rady. Nie wiem, może mamy jasnowidza, który Ci przepowie przyszłość, bo nie wiem już co byś chciała usłyszeć. Dobrze rozumiem, ze masz 22 lata?
Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??

Nie koleżanko nie mam 22 lat a po drugie nie wiem dlaczego się burwersujesz porostu pytam za to chy a jeszcze nikt nikogo nie pobił prawda?? A po drugie chyba jest po to takie forum tak czy nie??

IMG_3010.JPG

Załączniki

• IMG_3010.JPG
    IMG_3010.JPG
    17,5 KB · Wyświetleń: 934
reklama
Dziewczyny, a mam takie pytanie... od kilku miesięcy mam takie mleczne upławy a kilka dni później pojawia się taka czerwona wydzielina, waszym zdaniem co to może być?!! [emoji33][emoji33]

Do góry