reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

No mój ten sam rocznik, tyle, że marzec. Też jest taki synuś mamusi i jak nie zna dzieci to w życiu nie podejdzie sam. A kolegów, których ma to dzięki otwartości tych dzieci.
Mój taki typ obserwatora, jak kogoś nie zna to nie podejdzie, tylko obserwuje w milczeniu, zawsze się zastanawiam jakie mu się tam myśli rodzą :p

Dzol nie dają skierowania bo oni mają jakieś limity, powyżej których coś im tam potracaja ;) taki kraj :/

A jeszcze co do badan to ja też ich nie robiłam. Postawiłam na pecha, przypadek, zrządzenie losu... czy mam rację okaże się.
Normalnie jakby czytala o swoim synku. Z tym ze ur się w grudniu 2007.tak samo skryty w sobie, sam do obcych dzieci nie podejdzie, wszystkiego się boi. Znowu moja córeczka ma 5 lat i jest jego przeciwieństwem. ;) Odważna rozgadana a do tego dla niej poznanie nowej koleżanki to pikuś. ;):p

reklama
A to nie ... mój Szogun to gaduła- nadaje jak radio'' wolna Europa'', ze znajomościami problemów też nie ma ... ale co się dziwić jak tyle gada. Ale sam się wszystkiego boi, burzy, wysokości, samemu zjechać windą, no wszystkiego dosłownie ..

A to nie ... mój Szogun to gaduła- nadaje jak radio'' wolna Europa'', ze znajomościami problemów też nie ma ... ale co się dziwić jak tyle gada. Ale sam się wszystkiego boi, burzy, wysokości, samemu zjechać windą, no wszystkiego dosłownie ..

Mojemu jadaczka się nie zamyka, ale jak kogoś zna ;)
Oj a burzy to się boi tak, że w nocy potrafi nas budzić, żeby go przenocować między nami ;) faceci :p

Taa i tak jeszcze przystępuje z nogi na nogę, jakby miał się zesikac :p haha

Zachciało mi się zapalić, zajumałam swojemu papieroska :D a ten mi gada, że mój farmaceuta pomoże mi rzucić palenie :eek: chyba mu chodziło o to, że ja jemu pomogę :cool2: haha

Mój właśnie ma problem z otworzeniem się przed innymi dziećmi. Sporo czasu mu to zajmuje. Jak przyjechalismy do DE miał niecałe 6lat. Pierwszy rok chodził do przedszkola,bawił się tylko z jednym chłopcem. Jak poszedł do pierwszej klasy to tez miał tylko jednego kolegę ale polaka, dopiero w drugiej klasie otworzył się przed dziećmi i zaczął nawiązywać kontakt. Wstydzi się obcych, wszystkiego się boi. Nie daj boze usłyszy coś o wichurach ,burzach, to odrazu mnóstwo pytań czy tu unas tego nie bedzie. Ale jest spokojnym chłopcem żadnych problemów z nim nie ma, szanuje swoje rzeczy. Poprostu synuś mamusi.;)

Iza mój też jak usłyszy to pyta czy będzie u nas. Normalnie dziewczynki mają większe jaja niż te nasze chłopaki :p

Ja też odkładam tel bo mój S mi żyć nie da. Mówi, że znów sekta mnie wciąga :p
Dobranoc ;)

Agnesis w moim rodzinnym domu mam takiego piesa mix labradora z malamutem i też zrzuca puch na wiosnę heh

jestem po pierwszym okresie po zabiegu. We wtorek idę do gina na kontrolę. Mam zamiar wydębić skierowanie na badania. Na pewno tsh. Co jeszcze zbadać?
Trochę się boję następnej ciąży. Nie chce kolejny raz przeżywać zawodu jak znów się nie uda :( Myślałam że jestem taka twarda i nie ruszyła mnie ta strata w czerwcu bo puste jajo ale jednak tak nie jest :(

Paraplu jaką dietę stosujesz? Mż czy co innego?

a ja znów pokłóciłam się z M. eh
Haha tak, dieta MZ :) ale dieta ulozona przez dietetyczke, 1400 kcal.
Jadlam stanowczo za duzo, zbyt kalorycznie, zbyt duzo fast foodow i slodyczy.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
Paraplu życzę powodzenia w dietkowaniu :)

Dziewczyny jak piszecie o swoich małych chłopakach to jakbym czytała o swoim
Moj synek ma 8 lat. Jest niezwykle wygadany, ale baardzo strachliwy. Burzy boi sie chyba najbardziej. Potrafi chodzic od okna do okna i sprawdzac chmury itd..
Kontakt z dzieciakami tez lapie pozniej, tzn jesli ktos jego zaczepi i sie polubia to jest wielka przyjazn ale odwrotnie to on raczej woli obserwowac.Myslalam ze tylko moj taki super "odwazny" a tu wcale nie :)

Do góry