reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melduję że Majeczka rośnie :) ja już zapomniałam o tym że byłam w ciąży i miałam cc [emoji23]
I udało karmić się cycusiem [emoji7] w przeciwieństwie do historii z Aleksem nie muszę dokarmiac mm, a młoda i tak pięknie rośnie :) Zobacz załącznik 889900
Ale słodziak!!!! I zazdroszczę że już po i że już zapomniałaś [emoji23]
Ja wczoraj 37tc skończyłam a ostatnio dluzy mi się niemiłosiernie!
Już chce moja dziewczynke [emoji7]
Będzie Leo. Po trudach znalezienia imienia, które będzie pasować mi, mojemu J, będzie pasować w Niemczech i w Polsce i jeszcze zęby babcie zawału nie dostały zdecydowaliśmy się na Leo :D (ja walczyłam o Leona, no ale tatuś miał ostatnie słowo, z racji, że ja imię dla dziewczynki wybrałam :D)

Nie pociesze Cię... Wzdęcia i zaparcia męczą mnie jeszcze czasami do teraz. (+Zgaga. Ostatnio się zastanawiałam, czy były już przypadki śmiertelne kiedyś :D) Kurcze! W internetach o takich skutkach ubocznych nikt nie pisze :D ale na wzdęcia możesz Espumisan normlanie brać. Mi pomógł sporo ;)
Dobrze, że plamienie jednorazowe i wszystko jest ok. Najlepiej funkcjonować normlanie :)
a na kiedy termin?
Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]

reklama
Już chce moja dziewczynke [emoji7]Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]
A w sumie nie wiem, czy gdzieś pisałam o tym :D jeszcze jestem na etapie 'młody' albo 'mały' :D
Dziewczynka miała być Klara, więc ja odwrotnie z tym celowaniem :D

Już chce moja dziewczynke [emoji7]Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]
To już niedługo [emoji7] u mnie Maja w 36tc się urodziła, to ten najcięższych miesiąc mnie ominal [emoji23] daj znać jak juz będzie po bo to już lada chwila [emoji173]️

To już niedługo [emoji7] u mnie Maja w 36tc się urodziła, to ten najcięższych miesiąc mnie ominal [emoji23] daj znać jak juz będzie po bo to już lada chwila [emoji173]️
Jasne!
właśnie patrzyła na zdjęcia Twojej Mai po porodzie i nie mogę sobie wyobrazić że w moim brzuchy siedzi już taki duży człowieczek [emoji7]

Melduję że Majeczka rośnie :) ja już zapomniałam o tym że byłam w ciąży i miałam cc [emoji23]
I udało karmić się cycusiem [emoji7] w przeciwieństwie do historii z Aleksem nie muszę dokarmiac mm, a młoda i tak pięknie rośnie :) Zobacz załącznik 889900

Cudowna, piękna, słodka Majka!!! [emoji7][emoji7][emoji7]

(A na dole ja z moim wtedy 23dniowym "malcem"[emoji85]i u męża na rękach...:p)
No za nic nie wyglądał na miesieczne dziecko, a teraz na 2miesieczne :pZobacz załącznik 889934Zobacz załącznik 889939Zobacz załącznik 889940

Cudny Grześ i piękni rodzice!!! [emoji7][emoji7][emoji7]

Aga, jak ci się goi brzucho?

A u mnie pomału finał 39 tygodnia, ale na razie nic się nie dzieje, więc nie wiem, kiedy ja urodzę [emoji848]. No to sobie czekam i czekam.

Pozdrawiam Was cieplutko [emoji8]. Dawne Staraczki, jeżeli czytacie, to Was szczególnie [emoji173]️. P.S. Czekam z falą! [emoji119][emoji119][emoji119]

A u mnie pomału finał 39 tygodnia, ale na razie nic się nie dzieje, więc nie wiem, kiedy ja urodzę [emoji848]. No to sobie czekam i czekam.

Pozdrawiam Was cieplutko [emoji8]. Dawne Staraczki, jeżeli czytacie, to Was szczególnie [emoji173]️. P.S. Czekam z falą! [emoji119][emoji119][emoji119]
Hejo, no cudny cudny [emoji7][emoji7][emoji7] dzieki
A brzuch tragiczny, ginekolog dzisiaj na wizycie złapał się za głowe słysząc, że mały przy porodzie 3920 i 37głowka... no i jak zobaczył wypis ze szpitala, moje krocze i właśnie mój brzuch to 3 razy mi gratulował i wyrażał wręcz podziw az mi sie śmiać chciało taką miał mine [emoji23]

Trzymam Kochana kciuki za Ciebie i czekam na relację! Jeszcze chwilka i maleństwo będzie z Tobą [emoji173]

Trzymam Kochana kciuki za Ciebie i czekam na relację! Jeszcze chwilka i maleństwo będzie z Tobą [emoji173]

Dziękuję, na pewno dam wam znać, a tymczasem pozdrawiam z brzuchem [emoji5].

C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg

Załączniki

• C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg
    C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg
    232 KB · Wyświetleń: 694
reklama

Ty to juz tu chwal sie niedlugo dzidziolem i zdawaj relacje z porodu:)
Zazdroszcze Wam tych maluchow i brzuszkow;)

Do góry