Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde byla niestwty. No ale dzisiaj termin kolejnej a @ ani widu ani słychu. Jedynie napierdziela mnie brzuch jakbym własnie @ dostała, a jedynie dużo śluzu mi leci. Nawet plamienia zapowiadającego @ nie mam. A dzisiaj powinnam dostać @. Nawet cyce nie bolą ani nic.jak sytuacja? Przyszła @?
Trzymam kciuki żeby ta paskudna @ nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy!Kurde byla niestwty. No ale dzisiaj termin kolejnej a @ ani widu ani słychu. Jedynie napierdziela mnie brzuch jakbym własnie @ dostała, a jedynie dużo śluzu mi leci. Nawet plamienia zapowiadającego @ nie mam. A dzisiaj powinnam dostać @. Nawet cyce nie bolą ani nic.
Się okaże....nie byłabym sobą, gdybym testu teraz nie zrobiła ale biel vizira aż poraziła moje oczy...liczę na to że było na to za wcześnie...no ale zobaczymy..... A jak tam Majeczka?Trzymam kciuki żeby ta paskudna @ nie przyszła przez najbliższe 9 miesięcy!
Maja ok na początku były problemy bo ona malutka i bez odruchu ssania, ale już karmimy się cycem przybrala ostatnio 350g w tydzień w miesiąc przybrała 1010g czyli książkowoSię okaże....nie byłabym sobą, gdybym testu teraz nie zrobiła ale biel vizira aż poraziła moje oczy...liczę na to że było na to za wcześnie...no ale zobaczymy..... A jak tam Majeczka?
I Ty się w końcu doczekasz [emoji7][emoji173]️Ale ślicznotka, zazdroszczę
Pewnie tak....z tym że jeśli teraz się nie udało to zawieszamy na półtora roku działania....najwyżej listopad albo grudzien 2020 będzie nasz i tyle. Do czterdziestki mam czas na rodzenie :-)I Ty się w końcu doczekasz [emoji7][emoji173]️
Więc trzymam mocno mocno kciuki, żeby tym razem się udało [emoji173]️Pewnie tak....z tym że jeśli teraz się nie udało to zawieszamy na półtora roku działania....najwyżej listopad albo grudzien 2020 będzie nasz i tyle. Do czterdziestki mam czas na rodzenie :-)
@Beenka jak tam? Jeszcze w 2paku czy już z dzidzią na zewnątrz?[emoji5]