reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Melduję że Majeczka rośnie :) ja już zapomniałam o tym że byłam w ciąży i miałam cc [emoji23]
I udało karmić się cycusiem [emoji7] w przeciwieństwie do historii z Aleksem nie muszę dokarmiac mm, a młoda i tak pięknie rośnie :) Zobacz załącznik 889900
Ale słodziak!!!! I zazdroszczę że już po i że już zapomniałaś [emoji23]
Ja wczoraj 37tc skończyłam a ostatnio dluzy mi się niemiłosiernie!
Już chce moja dziewczynke [emoji7]
Będzie Leo. Po trudach znalezienia imienia, które będzie pasować mi, mojemu J, będzie pasować w Niemczech i w Polsce i jeszcze zęby babcie zawału nie dostały zdecydowaliśmy się na Leo :D (ja walczyłam o Leona, no ale tatuś miał ostatnie słowo, z racji, że ja imię dla dziewczynki wybrałam :D)

Nie pociesze Cię... Wzdęcia i zaparcia męczą mnie jeszcze czasami do teraz. (+Zgaga. Ostatnio się zastanawiałam, czy były już przypadki śmiertelne kiedyś :D) Kurcze! W internetach o takich skutkach ubocznych nikt nie pisze :D ale na wzdęcia możesz Espumisan normlanie brać. Mi pomógł sporo ;)
Dobrze, że plamienie jednorazowe i wszystko jest ok. Najlepiej funkcjonować normlanie :)
a na kiedy termin?
Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]

reklama
Już chce moja dziewczynke [emoji7]Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]
A w sumie nie wiem, czy gdzieś pisałam o tym :D jeszcze jestem na etapie 'młody' albo 'mały' :D
Dziewczynka miała być Klara, więc ja odwrotnie z tym celowaniem :D

Już chce moja dziewczynke [emoji7]Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś :) następnego celuje chłopca [emoji12]
To już niedługo [emoji7] u mnie Maja w 36tc się urodziła, to ten najcięższych miesiąc mnie ominal [emoji23] daj znać jak juz będzie po bo to już lada chwila [emoji173]️

To już niedługo [emoji7] u mnie Maja w 36tc się urodziła, to ten najcięższych miesiąc mnie ominal [emoji23] daj znać jak juz będzie po bo to już lada chwila [emoji173]️
Jasne!
właśnie patrzyła na zdjęcia Twojej Mai po porodzie i nie mogę sobie wyobrazić że w moim brzuchy siedzi już taki duży człowieczek [emoji7]

Melduję że Majeczka rośnie :) ja już zapomniałam o tym że byłam w ciąży i miałam cc [emoji23]
I udało karmić się cycusiem [emoji7] w przeciwieństwie do historii z Aleksem nie muszę dokarmiac mm, a młoda i tak pięknie rośnie :) Zobacz załącznik 889900

Cudowna, piękna, słodka Majka!!! [emoji7][emoji7][emoji7]

(A na dole ja z moim wtedy 23dniowym "malcem"[emoji85]i u męża na rękach...:p)
No za nic nie wyglądał na miesieczne dziecko, a teraz na 2miesieczne :pZobacz załącznik 889934Zobacz załącznik 889939Zobacz załącznik 889940

Cudny Grześ i piękni rodzice!!! [emoji7][emoji7][emoji7]

Aga, jak ci się goi brzucho?

A u mnie pomału finał 39 tygodnia, ale na razie nic się nie dzieje, więc nie wiem, kiedy ja urodzę [emoji848]. No to sobie czekam i czekam.

Pozdrawiam Was cieplutko [emoji8]. Dawne Staraczki, jeżeli czytacie, to Was szczególnie [emoji173]️. P.S. Czekam z falą! [emoji119][emoji119][emoji119]

A u mnie pomału finał 39 tygodnia, ale na razie nic się nie dzieje, więc nie wiem, kiedy ja urodzę [emoji848]. No to sobie czekam i czekam.

Pozdrawiam Was cieplutko [emoji8]. Dawne Staraczki, jeżeli czytacie, to Was szczególnie [emoji173]️. P.S. Czekam z falą! [emoji119][emoji119][emoji119]
Hejo, no cudny cudny [emoji7][emoji7][emoji7] dzieki
A brzuch tragiczny, ginekolog dzisiaj na wizycie złapał się za głowe słysząc, że mały przy porodzie 3920 i 37głowka... no i jak zobaczył wypis ze szpitala, moje krocze i właśnie mój brzuch to 3 razy mi gratulował i wyrażał wręcz podziw az mi sie śmiać chciało taką miał mine [emoji23]

Trzymam Kochana kciuki za Ciebie i czekam na relację! Jeszcze chwilka i maleństwo będzie z Tobą [emoji173]

Trzymam Kochana kciuki za Ciebie i czekam na relację! Jeszcze chwilka i maleństwo będzie z Tobą [emoji173]

Dziękuję, na pewno dam wam znać, a tymczasem pozdrawiam z brzuchem [emoji5].

C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg

Załączniki

• C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg
    C1C3B6E3-1A81-4153-8C6E-E22CCFCFED11.jpg
    232 KB · Wyświetleń: 687
reklama

Ty to juz tu chwal sie niedlugo dzidziolem i zdawaj relacje z porodu:)
Zazdroszcze Wam tych maluchow i brzuszkow;)

Do góry