matylkafm
Fanka BB :)
Ale słodziak!!!! I zazdroszczę że już po i że już zapomniałaś [emoji23]Melduję że Majeczka rośnie ja już zapomniałam o tym że byłam w ciąży i miałam cc [emoji23]
I udało karmić się cycusiem [emoji7] w przeciwieństwie do historii z Aleksem nie muszę dokarmiac mm, a młoda i tak pięknie rośnie Zobacz załącznik 889900
Ja wczoraj 37tc skończyłam a ostatnio dluzy mi się niemiłosiernie!
Już chce moja dziewczynke [emoji7]
Aaaa @mala.wiedzma gdzieś mi umknęło na wrześniówkach że będzie Leo [emoji3] u mnie miał być Leon przez pół ciąży a potem zmienił się w Martusie [emoji6] ale strasznie mi się to imię podoba Leo, Leon, Leoś następnego celuje chłopca [emoji12]Będzie Leo. Po trudach znalezienia imienia, które będzie pasować mi, mojemu J, będzie pasować w Niemczech i w Polsce i jeszcze zęby babcie zawału nie dostały zdecydowaliśmy się na Leo (ja walczyłam o Leona, no ale tatuś miał ostatnie słowo, z racji, że ja imię dla dziewczynki wybrałam )
Nie pociesze Cię... Wzdęcia i zaparcia męczą mnie jeszcze czasami do teraz. (+Zgaga. Ostatnio się zastanawiałam, czy były już przypadki śmiertelne kiedyś ) Kurcze! W internetach o takich skutkach ubocznych nikt nie pisze ale na wzdęcia możesz Espumisan normlanie brać. Mi pomógł sporo
Dobrze, że plamienie jednorazowe i wszystko jest ok. Najlepiej funkcjonować normlanie
a na kiedy termin?