reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Halo halo?
Jest tu jeszcze ktoś? Staraczki i ciężarówki, które się tutaj udzielały? Co u Was? Niektóre już na ostatniej prostej, @AgaRS90 który tydzień u Ciebie?
Ja miałam ze 2 tygodnie odpoczynku od forum, bo mi zbrzydnąć zdążyło, gdy próbowałam zahaczyć się na Staraczkach 2018. Na taką nerwówę tam trafiłam, że zmęczyły mnie dziewczyny. Wam się to nie udało odkąd się tu zarejestrowałam w październiku. :)
Otóż jest maj, za niecałe 2 tygodnie zacznie się cykl, w którym wracam. Nie mogłam się go doczekać od stycznia a teraz nadal trochę myślę o ciąży z krzywym grymasem. Jeśli nie wracacie, to będę się żegnać z forum, bo żaden inny wątek nie pasuje mi, jak ten. :) Pochwalę się tylko, jak się uda zaciążyć a na wątku brzuszkowym zamelduję się około 12 tygodnia (nauczona cudzym doświadczeniem, inaczej kipnąć można ze stresu).

Au revoir! :)
Ja jestem! Podczytuje, ale fakt na staraczkach 2018 wiecej sie dzieje :) tu zapadla cisza, a szkoda :(

reklama
Halo halo?
Jest tu jeszcze ktoś? Staraczki i ciężarówki, które się tutaj udzielały? Co u Was? Niektóre już na ostatniej prostej, @AgaRS90 który tydzień u Ciebie?
Ja miałam ze 2 tygodnie odpoczynku od forum, bo mi zbrzydnąć zdążyło, gdy próbowałam zahaczyć się na Staraczkach 2018. Na taką nerwówę tam trafiłam, że zmęczyły mnie dziewczyny. Wam się to nie udało odkąd się tu zarejestrowałam w październiku. :)
Otóż jest maj, za niecałe 2 tygodnie zacznie się cykl, w którym wracam. Nie mogłam się go doczekać od stycznia a teraz nadal trochę myślę o ciąży z krzywym grymasem. Jeśli nie wracacie, to będę się żegnać z forum, bo żaden inny wątek nie pasuje mi, jak ten. :) Pochwalę się tylko, jak się uda zaciążyć a na wątku brzuszkowym zamelduję się około 12 tygodnia (nauczona cudzym doświadczeniem, inaczej kipnąć można ze stresu).

Au revoir! :)
Heeej a cóż tam się podziało takiego?
Ja już 34 tydzień. Odliczam do godziny zero [emoji173]
No szkoda trochę, że dużo osób wyeksmitowało się na staraczki 2018.
Ja ciągle tu zaglądam i trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny:)

Jestem i też trzymam kciuki i podczytuje :*
We wtorek startuje z 26tc, ale leeci.
@AgaRS90 Kochana jak się czujesz bo pewnie już Ci ciężko :*
Na staraniach 2018 praktycznie inna ekipa niż na samym początku była jak i ja jeszcze staraczka byłam.

Jestem i też trzymam kciuki i podczytuje :*
We wtorek startuje z 26tc, ale leeci.
@AgaRS90 Kochana jak się czujesz bo pewnie już Ci ciężko :*
Na staraniach 2018 praktycznie inna ekipa niż na samym początku była jak i ja jeszcze staraczka byłam.
Noo ciężko ciężko, ale nie mogę narzekać. Już ostatnia prosta!
A Ty jak sie czujesz?

Noo ciężko ciężko, ale nie mogę narzekać. Już ostatnia prosta!
A Ty jak sie czujesz?
Ja ogólnie dobrze :)
Skurcze przeszły, ale muszę uważać [emoji14]
Tym bardziej że ja nauczona na pełnych obrotach i ciężko zwolnić [emoji14]

Trzymam kciuki za szybkie i szczęśliwe rozwiązanie [emoji7][emoji7]

reklama
Do góry