reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam dziewczyny badaltscue sobie kiedyś tsh? Z jakim wynikiem można zajść ja mam 2,18 co myślicie iść jeszcze do endokrynologa czy dać sobie spokój?
Nam się udało w pierwszym cyklu a TSH miałam prawie 11... Więc nie wiem czy ma znaczenie przy zapłodnieniu czy u mnie ono tak skoczyło

reklama
O witam....My dzisiaj poszaleliśmy rano konkretnie.....a owu wg kalendarzyka albo dzisiaj albo za max 2-3 dni.

Ale za to -4,5 kilo na wadze.

Hej dziewczyny mam do was pytanie w poniedziałek wieczorem robiłam betę 478 wyszła dziś rano powtórzyłam i 815 wyszła czy dobry jest wzrost po 36godzinach?

Nie dziękujęboje się strasznie. Wygląda na to że z późnej owulacji
Nie ma sie czego bać tylko cieszyć!:)
Ja też owulacje mialam bardzo pozno bo 21dc.
Tez robiłam ciągle bete a lekarz nawet na nią nie zetknął[emoji4]
Starczy, ze jest i rośnie, to najważniejsze.
Wypoczywaj i ciesz sie ciąża, za kilka miesięcy zobaczysz swoje maleństwo:) i tego sie trzymaj!

Nie ma sie czego bać tylko cieszyć!:)
Ja też owulacje mialam bardzo pozno bo 21dc.
Tez robiłam ciągle bete a lekarz nawet na nią nie zetknął[emoji4]
Starczy, ze jest i rośnie, to najważniejsze.
Wypoczywaj i ciesz sie ciąża, za kilka miesięcy zobaczysz swoje maleństwo:) i tego sie trzymaj!
Dzięki bardzo za podnoszenie mnie na duchu:) w piątek kazał mi zeobuc jeszcze raz bo na Usg nie widać ale moja owulacja była na pewno po 30dc

reklama
Halo halo?
Jest tu jeszcze ktoś? Staraczki i ciężarówki, które się tutaj udzielały? Co u Was? Niektóre już na ostatniej prostej, @AgaRS90 który tydzień u Ciebie?
Ja miałam ze 2 tygodnie odpoczynku od forum, bo mi zbrzydnąć zdążyło, gdy próbowałam zahaczyć się na Staraczkach 2018. Na taką nerwówę tam trafiłam, że zmęczyły mnie dziewczyny. Wam się to nie udało odkąd się tu zarejestrowałam w październiku. :)
Otóż jest maj, za niecałe 2 tygodnie zacznie się cykl, w którym wracam. Nie mogłam się go doczekać od stycznia a teraz nadal trochę myślę o ciąży z krzywym grymasem. Jeśli nie wracacie, to będę się żegnać z forum, bo żaden inny wątek nie pasuje mi, jak ten. :) Pochwalę się tylko, jak się uda zaciążyć a na wątku brzuszkowym zamelduję się około 12 tygodnia (nauczona cudzym doświadczeniem, inaczej kipnąć można ze stresu).

Au revoir! :)

Do góry