reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się poranną kawą :)

Oj wiem co przeżywasz, tylko mnie wczoraj bolało tak na owulkę, że nie wiedziałam już, gdzie mam wejść i się schować przed bólem o_O dzisiaj chyba jajco gotowe bo w końcu przestało boleć :D
A Ty masz @-owe te bóle czy jak ?
Ja nawet nie przypuszczałam, że owulacja może być taka dotkliwa :huh:

Któraś testuje dzisiaj? czy wszystkie owulują dopiero?:D
Zalezy co testuje : P ja dzis mam zamiar testowac owu :)

reklama
Bertha @ nie przyszła i dołączam do kwietniowek.
Testy narazie trochę blade, bhcg Potwierdziła, narazie też nie jest jakaś wielka bo owulacje mi się przesunela z 13/14 dc na 18/19 dc.
Wczoraj byłam u lekarza. Nic widać nie było ale musiałam iść po zaświadczenie do pracy i dostałam luteine itd.
Narazie widać powiększona macice i pogrubione endometrium.
Mam nadzieję że tym razem skończy się dobrze...

Zalezy co testuje : P ja dzis mam zamiar testowac owu :)

Jaki by to test nie był, życzę dwóch krech :D
Testy narazie trochę blade, bhcg Potwierdziła, narazie też nie jest jakaś wielka bo owulacje mi się przesunela z 13/14 dc na 18/19 dc.
Wczoraj byłam u lekarza. Nic widać nie było ale musiałam iść po zaświadczenie do pracy i dostałam luteine itd.
Trzymam kciuki :)

Trzymam mocno kciuki. Wierzę, że będzie dobrze.

Nessi tak teraz mam taką bolesna @ i obfita jak cholera. Chyba pampersa założę żeby z domu wyjść :/
Owulka też stała się bolesna, ale @ przebiła wszystko.

Samotnaja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Niech fasolka zdrowo rośnie :)

Dziewczyny co sądzicie o tym teście owu? :/
1469864659619.jpg

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1469864659619.jpg
    1469864659619.jpg
    16,8 KB · Wyświetleń: 310
Dziewczyny co sądzicie o tym teście owu? :/
Zobacz załącznik 765213

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

To jeszcze nie owu :)

Nessi tak teraz mam taką bolesna @ i obfita jak cholera. Chyba pampersa założę żeby z domu wyjść :/
Owulka też stała się bolesna, ale @ przebiła wszystko.

Samotnaja trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Niech fasolka zdrowo rośnie :)

Ty chyba niedługo do gina idziesz ?
Ja pod koniec marca miałam zabieg a nadal te @ są nie takie jak powinny być. Pocieszę Cię, że u mnie z tą obfitością zaczyna powoli przechodzić. Tyle, że te plamienia mnie dobijają,- plamię do samej owulacji. A to prawie 2 tygodnie z @ bez basenu :D Okres długi jak jasna cholera ... ale jak w zegarku, zawsze co 28 dni.

Bertha mam Twój prowiant w torebce, ale wyślę jutro ok, bo dziś mnie @ rozłożyła na łopatki i leżę :/
Spoczko :) dzięki!

Gratulacje! Dlaczego testami sie nie chwaliłas? :) wiesz jak lubimy tu oglądać 2 kreseczki :) opowiadaj - jakies inne objawy miałaś niz normalnie? Bobsexy rzadziej/cześciej - skoro owu przesunięta? Implantację czułaś, temp mierzylas?

reklama
Nevka - jutro lub pojutrze owu wg mnie. Tzn kreska powinna ciemnieć.

Paraplu, Dariana, anulka
- trzymam kciuki za Wasze suksey wagowe!!!! Fajne jest to, że tutaj też możecie się wzajemnie motywować i wspólnie dążyć do tego celu:) to już 2 cele macie wspólne - fasolkę i zrzucenie zbędnych kilogramów:)

samotnaja - &&&&&&

wiecie co? nawet nie kusi me tym razem z testowaniem, choć mam chyba z 10 testów różnych firm w łazience......czekam na @, pewnie koło wtorku przyjdzie. Chcę już zacząć trzeci cykl. Oby tym razem się udało.Może do 3 razy sztuka?:)

Do góry