reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale ja na rano w pracy jestem dziewczyny :-) w domu bede przed 16 to dopiero wtedy siade na kibel i zeobie co mam zrobić :-)

Ale kompletnie ani okresowo, ani ciążowo się nie czuję.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa patrz, a my tu już wszystkie jak na szpilkach[emoji2]

Ale ja na rano w pracy jestem dziewczyny :-) w domu bede przed 16 to dopiero wtedy siade na kibel i zeobie co mam zrobić :-)

Ale kompletnie ani okresowo, ani ciążowo się nie czuję.

To trzymam kciuki cały czas [emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No nic dziewczyny....biel aż poraziła me oczy. Albo nie mój cykl albo na wykonanie testu bylo za wcześnie. Zatem czekam cierpliwie do weekendu i jak @ nie zawita do piątku to kolejny test zrobię w sobotę. A nadal kompletnie się na okres nie czuję. Ba dzisiaj nawet polecialo mi trochę baaaardzo gęstego śluzu. Ale cholera no wie.

No nic dziewczyny....biel aż poraziła me oczy. Albo nie mój cykl albo na wykonanie testu bylo za wcześnie. Zatem czekam cierpliwie do weekendu i jak @ nie zawita do piątku to kolejny test zrobię w sobotę. A nadal kompletnie się na okres nie czuję. Ba dzisiaj nawet polecialo mi trochę baaaardzo gęstego śluzu. Ale cholera no wie.

3 mam kciuki by @ nie przyszla

Poczekaj jeszcze :) rożnie to bywa z tymi owulacjami moze sie przesunela

Trzymamy wiec nadal!

reklama
Do góry