reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Ale ja na rano w pracy jestem dziewczyny :-) w domu bede przed 16 to dopiero wtedy siade na kibel i zeobie co mam zrobić :-)

Ale kompletnie ani okresowo, ani ciążowo się nie czuję.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaa patrz, a my tu już wszystkie jak na szpilkach[emoji2]

Ale ja na rano w pracy jestem dziewczyny :-) w domu bede przed 16 to dopiero wtedy siade na kibel i zeobie co mam zrobić :-)

Ale kompletnie ani okresowo, ani ciążowo się nie czuję.

To trzymam kciuki cały czas [emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

No nic dziewczyny....biel aż poraziła me oczy. Albo nie mój cykl albo na wykonanie testu bylo za wcześnie. Zatem czekam cierpliwie do weekendu i jak @ nie zawita do piątku to kolejny test zrobię w sobotę. A nadal kompletnie się na okres nie czuję. Ba dzisiaj nawet polecialo mi trochę baaaardzo gęstego śluzu. Ale cholera no wie.

No nic dziewczyny....biel aż poraziła me oczy. Albo nie mój cykl albo na wykonanie testu bylo za wcześnie. Zatem czekam cierpliwie do weekendu i jak @ nie zawita do piątku to kolejny test zrobię w sobotę. A nadal kompletnie się na okres nie czuję. Ba dzisiaj nawet polecialo mi trochę baaaardzo gęstego śluzu. Ale cholera no wie.

3 mam kciuki by @ nie przyszla

Poczekaj jeszcze :) rożnie to bywa z tymi owulacjami moze sie przesunela

Trzymamy wiec nadal!

reklama
Do góry