Super gratulacje [emoji7][emoji7]Melduję się u mnie będzie chłopiec mały [emoji173]Nikodem [emoji173] 355g
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super gratulacje [emoji7][emoji7]Melduję się u mnie będzie chłopiec mały [emoji173]Nikodem [emoji173] 355g
Super i gratuluje synusiaMelduję się u mnie będzie chłopiec mały [emoji173]Nikodem [emoji173] 355g
Oooo no to gratuluję :-) przyszly tata pewnie pęka z dumy :-)Melduję się u mnie będzie chłopiec mały [emoji173]Nikodem [emoji173] 355g
Jak to poinformowalam to był krzyk BĘDĘ MIAŁ SYNA az koledzy zaczęli wiwatowac [emoji23][emoji2][emoji2][emoji2]Oooo no to gratuluję :-) przyszly tata pewnie pęka z dumy :-)
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki ! :*Dziewczyny trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko dobrze dzisiaj na 19.20 mam ginekologd
Dziewczyny trzymajcie kciuki zeby bylo wszystko dobrze dzisiaj na 19.20 mam ginekologd
Powodzenia Trzymam kciukiJa też mam dziś wizyte a dziś 6 tyg 6dni niby mam na 19 ale ide do lekarza u którego nie byłam nigdy i nie wiem jak tam u niego z kolejkami
No mam nadzieje, że wszystko ok i wieczorem albo jutro rano będe mogła
poinformować rodziców o ciąży
Jestem z osób ogłaszających ciąże rodzinie po potwierdzeniu przez lekarza
Trzymajcie kciuki, napisze jak po wizycie raczej jutro