reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Hej dziewczyny, w srode bete mialam 67 a dzisiaj az 957 czy to nie jest zbyt duzy przyrost? Do tego mam 83 progesteron, czyli duzo ponad norme, martwie sie ze cos nie tak jest. Blizniaki moga byc nawet moj facet mowi ze by sie jeszcze bardziej cieszyl z blizniakow ;) a ja sie boje ze to np zaśniad. W srode lekarz, chyba zwariuje do tego czasu
Kochana nie denerwuj się tak nie analizuj tyle bo się tylko nakręcasz :) środa już jutro, zobaczysz że wszystko będzie ok :)

Dziewczyny witam w 29 dc co cykl to inaczej, w tym objawow żadnych póki co.. po prostu cisza ....nawet sluzu nie ma, w tamtym mnie zalewalo mlecznym sluzem przed @ teraz praktycznie nic ..termin @ w piątek...

Dziewczyny nie szukajcie przed terminem @ na siłę objawów.
Objawy na ciążę mogą być inne niż na @, a mogą być takie same jak na @. U mnie właśnie objawy zagnieżdżania były jak na @ tylko za wcześnie plus sikanie co chwila i to mnie zastanowiło. Reszta objawów była tak jak zawsze przed @. Czyli ból jednej piersi od owu do @ i mleczny śluz.
Ja już dwa razy po sobie się przekonałam ze lepiej od owu do @ zajmować głowę choćby na siłę czym innym. I zawsze taki pierwszy zluzowany cykl był cyklem udanym. Stres w niczym nie pomoże. Wprost przeciwnie.
Ja cały czas trzymam za każdą z Was mocno kciuki :* i wierzę że prędzej czy później ale każdej się uda !! :*

U mnie wczoraj dzidziuś rozszalał się na wieczór jak jeszcze nigdy. Nawet tatusiowi udało się złapać kopniaczka :)
Chyba bardziej cieszy mnie to że on poczuł kopniaczka niż że ja czuję.
Jeszcze nigdy nie miał przyjemności od samego początku poznać co to ciąża. Jego byłej żony córka już była na świecie jak się związali. A my jak zaczęliśmy razem być to Aleks akurat rok skończył a razem zamieszkaliśmy jak miał 15 miesięcy więc to już duży chłopczyk był.
Poznania płci też to On bardziej się doczekać nie może :) jest mu obojętne co , ale widać że chciałby bardzo wiedzieć kto tam siedzi.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Melduje ze wczorajsza (czyli w 27 dniu cyklu) beta 72.
Gorzej z tsh... 4,9. Już jutro na cito zapisałam się do endokrynologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny nie szukajcie przed terminem @ na siłę objawów.
Objawy na ciążę mogą być inne niż na @, a mogą być takie same jak na @. U mnie właśnie objawy zagnieżdżania były jak na @ tylko za wcześnie plus sikanie co chwila i to mnie zastanowiło. Reszta objawów była tak jak zawsze przed @. Czyli ból jednej piersi od owu do @ i mleczny śluz.
Ja już dwa razy po sobie się przekonałam ze lepiej od owu do @ zajmować głowę choćby na siłę czym innym. I zawsze taki pierwszy zluzowany cykl był cyklem udanym. Stres w niczym nie pomoże. Wprost przeciwnie.
Ja cały czas trzymam za każdą z Was mocno kciuki :* i wierzę że prędzej czy później ale każdej się uda !! :*

U mnie wczoraj dzidziuś rozszalał się na wieczór jak jeszcze nigdy. Nawet tatusiowi udało się złapać kopniaczka :)
Chyba bardziej cieszy mnie to że on poczuł kopniaczka niż że ja czuję.
Jeszcze nigdy nie miał przyjemności od samego początku poznać co to ciąża. Jego byłej żony córka już była na świecie jak się związali. A my jak zaczęliśmy razem być to Aleks akurat rok skończył a razem zamieszkaliśmy jak miał 15 miesięcy więc to już duży chłopczyk był.
Poznania płci też to On bardziej się doczekać nie może :) jest mu obojętne co , ale widać że chciałby bardzo wiedzieć kto tam siedzi.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
A to jeszcze płci nie znacie? :) Nam gin pierwszy raz powiedział w 12+3 że chłopiec :)

reklama
Melduje ze wczorajsza (czyli w 26 dniu cyklu) beta 72.
Gorzej z tsh... 4,9. Już jutro na cito zapisałam się do endokrynologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
TSH też szybko zbijesz tabletkami tak jak ja :) Głowa do góry :) Powodzenia i jeszcze raz gratuluję :)

Do góry