reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Miałam dzwonić dzisiaj ale chce zmienić lekarza i nie sprawdziłam jeszcze dokładnie jego godzin i okazało się ze dziś ma nieczynny gabinet i rejestracje...[emoji1304]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro zadzwonię i się umówię. Tak mysle żeby się wstrzelić w okolicach 3-5 kwietnia. To byłby koniec 7 tygodnia. Za pozno? Nie chce szaleć za wcześnie, bo może nic jeszcze nie będzie widać.
Ja też byłam na pierwszej wizycie w okolicach 7 tygodnia i było wszystko już widać i słychać serduszko :) Kolejną mam 5 kwietnia :)

No i super[emoji2] A jak wyglada ta wizyta? Twój mężczyzna był z Tobą?

Mój jest na każdej wizycie razem ze mną w gabinecie, podczas badań też :) Ja na pierwszej wizycie dałam wyniki bety, lekarz zapytał kiedy była om, ogólnie wywiad i potem zaprosił na fotel, żeby zbadać macice, szyjkę. A później na kozetkę i zrobił usg :)

Mój jest na każdej wizycie razem ze mną w gabinecie, podczas badań też :) Ja na pierwszej wizycie dałam wyniki bety, lekarz zapytał kiedy była om, ogólnie wywiad i potem zaprosił na fotel, żeby zbadać macice, szyjkę. A później na kozetkę i zrobił usg :)

Ja tez bym chciała żeby był, już na pewno na usg:)

Jutro zadzwonię i się umówię. Tak mysle żeby się wstrzelić w okolicach 3-5 kwietnia. To byłby koniec 7 tygodnia. Za pozno? Nie chce szaleć za wcześnie, bo może nic jeszcze nie będzie widać.

Ja ide teraz to 5 tydzien i 28 marca wtedy bedzie 7 tydzien i wtedy ide do innego ginekologa

Moj by nie wytrzymam na badaniu dopochwowym. Wezme go dopiero jak na brzuchu bedzie robione usg ;)

reklama
Do góry