reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
A to jeszcze płci nie znacie? :) Nam gin pierwszy raz powiedział w 12+3 że chłopiec :)
Nie. Mój póki nie wie sam na 1000% nie powie. tzn powiedział że może jest szansa na dziewczynkę ale on nie widzi dokładnie, tym bardziej że brzdąc wiercił się niesamowicie, więc nie powie jeszcze.
Ma certyfikat FMF więc w jego kwalifikacje nie wątpię tym bardziej że już drugą ciążę mi prowadzi. Także zobaczymy pewnie 26 marca czy tam coś między nogami nie urosło.
Tym bardziej że to już będzie 18+6. Z synem w podobnym okresie powiedział płeć. Chłopca też łatwiej 'zdiagnozowac'

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Melduje ze wczorajsza (czyli w 27 dniu cyklu) beta 72.
Gorzej z tsh... 4,9. Już jutro na cito zapisałam się do endokrynologa.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dostaniesz leki i będzie ok. Ola też miała wysokie TSH na początku ciąży. Ja przed ciążą miałam 1.033 a teraz mam 0.666 czyli spadło ale jeszcze niby jest ok

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

reklama
Ale ja na rano w pracy jestem dziewczyny :-) w domu bede przed 16 to dopiero wtedy siade na kibel i zeobie co mam zrobić :-)

Ale kompletnie ani okresowo, ani ciążowo się nie czuję.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry