reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
I lili i ohara odpoczywają od nas, ale wpadną tutaj z wielkim hukiem w wielkim stylu z pięknymi zdjęciami kresek, czuje to [emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie wiem, że mają przerwę ale wiesz... Sprawdzam co i jak ;)

Napisane na VTR-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny, w srode bete mialam 67 a dzisiaj az 957 czy to nie jest zbyt duzy przyrost? Do tego mam 83 progesteron, czyli duzo ponad norme, martwie sie ze cos nie tak jest. Blizniaki moga byc nawet moj facet mowi ze by sie jeszcze bardziej cieszyl z blizniakow ;) a ja sie boje ze to np zaśniad. W srode lekarz, chyba zwariuje do tego czasu

Hej dziewczynki.Ja sie z wami zegnam bede podczytywala i trzymala za was kciuki.Ja odebralam wyniki morfologi nasienia męza niestety ale pozostalo nam tylko in-vitro:(Jak by ktoras z was wiedziala gdzie w Polsce jest najlepsza klinika in-vitro to bylam bym wdzieczna.

Hej dziewczynki.Ja sie z wami zegnam bede podczytywala i trzymala za was kciuki.Ja odebralam wyniki morfologi nasienia męza niestety ale pozostalo nam tylko in-vitro:(Jak by ktoras z was wiedziala gdzie w Polsce jest najlepsza klinika in-vitro to bylam bym wdzieczna.
Moja bratowa robila in vitro w gdansku w invicta, ma blizniaczki :)

Hej dziewczyny, w srode bete mialam 67 a dzisiaj az 957 czy to nie jest zbyt duzy przyrost? Do tego mam 83 progesteron, czyli duzo ponad norme, martwie sie ze cos nie tak jest. Blizniaki moga byc nawet moj facet mowi ze by sie jeszcze bardziej cieszyl z blizniakow ;) a ja sie boje ze to np zaśniad. W srode lekarz, chyba zwariuje do tego czasu
@KatiNails @ONAONAONA ja zwariuje do tej srody

reklama
Do góry