reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Asis7 wierz ze bedzie dobrze..ten stres tylko wprowadza niepokoj..dzis objawow nie ma ale za tydzien wszystko sie moze zmienic a jesli nawet sie nie zmieni to nic..bo wiele kobiet ich nie mialo a.wszystko bylo ok!
Postaraj sie myslec pozytywnie . sciskam!!!

reklama
Jadąc do pracy na 14, czulam jakies klucie pieczenie, czy inne szczypanie w podbrzuszu. Trwalo to chwilę, może pół godziny. Potem nagle przeszlo. Ale przez caly czas trwania tych boleści w podbrzuszu miałam wrażenie, że nagle mi się małpa qredna zacznie mimo, że do @ 5 dni jeszcze. No zobaczymy co z tego wyniknie.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny witam w 25 dc objawow żadnych (cykle 32 dnio we mam) jak zwykle po owulacji mam dziwny sluz czasem taki glut rozciagliwy jak katar sorki za dokładny opis ://jak zwykle pewnie nic z tego juz chyba że przyzwyczaiłam do tego. ..
Ja mialam zawsze kilka dni po owu sucho a tym razem mialam bialawy sluz

Asis7 wierz ze bedzie dobrze..ten stres tylko wprowadza niepokoj..dzis objawow nie ma ale za tydzien wszystko sie moze zmienic a jesli nawet sie nie zmieni to nic..bo wiele kobiet ich nie mialo a.wszystko bylo ok!
Postaraj sie myslec pozytywnie . sciskam!!!
Postaram sie :) zero negatywnego myslenia :) :*

Postaram sie :) zero negatywnego myslenia :) :*
Ja będąc zarowno w ciąży z młodą, jak i tej straconej, rowniez zero przykrych objawow typu wymioty. Jedynie silny ból piersi.

A co do bólu cyców wlasnie to coś mnie ćmią dzisiaj i jakies takie wrażliwsze się zrobily. Piereszy raz od straty je czuję, a przed dwoma @ po stracie nie bolały mnie nic a nic.

Ja będąc zarowno w ciąży z młodą, jak i tej straconej, rowniez zero przykrych objawow typu wymioty. Jedynie silny ból piersi.

A co do bólu cyców wlasnie to coś mnie ćmią dzisiaj i jakies takie wrażliwsze się zrobily. Piereszy raz od straty je czuję, a przed dwoma @ po stracie nie bolały mnie nic a nic.

No mam nadzieje ze dolaczysz do mnie :)

Ale tu cisza dziewczynki sie zrobila :/ U mnie 11dc wczoraj na owulacyjnym tescie pokazala sie smiley face czy to mozliwe ze przy 30dc owulacja moze byc tak wczesnie?:confused:

reklama
Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
4ec5976f24771da60728f664a6ca9b64.jpg
82dac4f823ff17ad3f6e3dd5029703ba.jpg
78d8df8b9a271ed96f3bd0027d6ae6f0.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry