reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Ładny ten Lonex. Pierwszy raz go widzę. Hollanda chcieliśmy ale zniechęcił mnie kosz, dostęp do niego jak dla mnie jest utrudniony i na żywo nie wygląda tak fajnie jak na fotkach, jak nie jest zapełniony to tak jakoś wisi :p
Nooo ten kosz fakt... Duzy minus:( musze ten Twoj zobaczyć na żywo. Volcano? Jakos tak?
Lonex na prawde super
Tu na filmie widac te bajery, super ze gondola ma uchwyt i ściąga sie ja 1 reka.
Też nie wiem czy w bebetto mozna w gondoli zmieniac pozycje.
No i gondola WEWNĄTRZ 83cm spacerowka tez duza...
Dobre materialy i jest bardzo LEKKI

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nooo ten kosz fakt... Duzy minus:( musze ten Twoj zobaczyć na żywo. Volcano? Jakos tak?
Lonex na prawde super
Tu na filmie widac te bajery, super ze gondola ma uchwyt i ściąga sie ja 1 reka.
Też nie wiem czy w bebetto mozna w gondoli zmieniac pozycje.
No i gondola WEWNĄTRZ 83cm spacerowka tez duza...
Dobre materialy i jest bardzo LEKKI

Tak ten nasz to model Vulcano :) W gondolkach można zmieniać pozycję, jest takie pokrętło z przodu wózka, więc nie trzeba grzebać wewnątrz gondolki i przeszkadzać maluszkowi :) Gondola jest wyciągana po przyciśnięciu dwóch przycisków i nie trzeba tego robić jednocześnie, ma na górze uchwyt do przenoszenia i funkcję bujaczka. W sumie to ten Lonex bardzo podobne ma funkcje co Bebetto :) Ale ja bym się nie zdecydowała na niego bo nie znam kompletnie tej firmy, nie wiadomo czy nie są awaryjne, jak z serwisem itp.

Ostatnia edycja:
Rozumiem, pewnie sama bym też była kłębkiem nerwów w takiej sytuacji, ale wiem nie tylko po sobie, że brak objawów to czasem dobry objaw :) Mam dziś wizytę u gina i niby już stres jest mniejszy ale jednak zawsze coś w głowie siedzi. Całe szczęście, że mały codziennie kopie bo inaczej bym z nerwów oszalała.

W ogóle dziewczyny zamówiłam wózek :szok::-D Miałam czekać przynajmniej do dzisiejszej wizyty ale nie wytrzymałam :p
Weźcie z mezem urlop i pojedzcie gdzies, nie mysl o tym i wyluzuj bo tylko moze to zamartwianie Wam zaszkodzic.
Wiem, ze to trudne biorąc pod uwage Twoje doświadczenia wczesniejsze ale musisz spróbować

ma urlop narazie nie moge liczyc bo kolezanka ma w poniedzialek zabieg na stope i do konca miesiaca jej nie bedzie. Moze po wizycie sie uspokoje. Postaram sie wyluzowac

Nie przepraszaj.
Kazda z nas na początku się martwiła... a nie kazda ma takie doświadczenia za sobą.
Będzie dobrze! Trzymamy kciuki :*

Dokładnie tym bardziej jak to pierwsze dziecko :)

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Po to jesteśmy żeby pomóc jeśli tylko w jakiś sposób możemy :) Ja tam wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze :) A na kiedy masz termin porodu?
Po to jesteśmy żeby pomóc jeśli tylko w jakiś sposób możemy :) Ja tam wierzę, że u Ciebie wszystko będzie dobrze :) A na kiedy masz termin porodu?
Wedlug moich przeliczen na 9 listopad :)

reklama
Dziewczyny witam w 25 dc objawow żadnych (cykle 32 dnio we mam) jak zwykle po owulacji mam dziwny sluz czasem taki glut rozciagliwy jak katar sorki za dokładny opis ://jak zwykle pewnie nic z tego juz chyba że przyzwyczaiłam do tego. ..

Do góry