reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam ponoqnie. Po ostatnich szalenstwach bez zabezpieczeń mam strasznie duzo mlecznego gestego śluzu. Ale by jaja byly gdybyśmy zaliczyli jednak wpadkę, bo seksy bez byly tytalnie spontaniczne i nieplanowane. @ mam miec 14 marca planowo tak że zobaczymy.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki [emoji6]

w4sqgzu395zb6ngs.png

reklama
Ja mam znowu czarne mysli, nie mam zadnych objawow teraz nawet boli mnie tylko 1 cycek tak jak zawsze przed @ a bolaly mnie oba przed wczoraj :( tak strasznie boje sie tego ze znowu poronie do 14stego chyba zwariuje
Nic się nie stresuj, ja też nie miałam żadnych objawów, zero mdłości, wymiotów, bólów piersi :) Jedynym objawem było zmęczenie bo padałam koło 19 ale to dopiero z tego co pamiętam przyszło koło 6-8 tygodnia i wtedy pojawił się też lekki ból piersi. Na pewno jest wszystko ok :) 14 niedaleko, przeleci :)

Nic się nie stresuj, ja też nie miałam żadnych objawów, zero mdłości, wymiotów, bólów piersi :) Jedynym objawem było zmęczenie bo padałam koło 19 ale to dopiero z tego co pamiętam przyszło koło 6-8 tygodnia i wtedy pojawił się też lekki ból piersi. Na pewno jest wszystko ok :) 14 niedaleko, przeleci :)
Dziekuje Kochana :* wiesz jedno poronilam, stad te obawy

Ja mam znowu czarne mysli, nie mam zadnych objawow teraz nawet boli mnie tylko 1 cycek tak jak zawsze przed @ a bolaly mnie oba przed wczoraj :( tak strasznie boje sie tego ze znowu poronie do 14stego chyba zwariuje
Weźcie z mezem urlop i pojedzcie gdzies, nie mysl o tym i wyluzuj bo tylko moze to zamartwianie Wam zaszkodzic.
Wiem, ze to trudne biorąc pod uwage Twoje doświadczenia wczesniejsze ale musisz spróbować

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Kochana :* wiesz jedno poronilam, stad te obawy
Rozumiem, pewnie sama bym też była kłębkiem nerwów w takiej sytuacji, ale wiem nie tylko po sobie, że brak objawów to czasem dobry objaw :) Mam dziś wizytę u gina i niby już stres jest mniejszy ale jednak zawsze coś w głowie siedzi. Całe szczęście, że mały codziennie kopie bo inaczej bym z nerwów oszalała.

W ogóle dziewczyny zamówiłam wózek :szok::-D Miałam czekać przynajmniej do dzisiejszej wizyty ale nie wytrzymałam :p

Załączniki

• FB_IMG_1516821384043.jpg
    FB_IMG_1516821384043.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 72
  • FB_IMG_1516821395563.jpg
    FB_IMG_1516821395563.jpg
    65,4 KB · Wyświetleń: 80
Ostatnia edycja:
A ja dzis jestem po wizycie, młody ma 820g [emoji4]
Pięknie rośnie, eksponuje swoje wdzieki (muskuły i jądra[emoji23]). No cały mój mąż [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A oto i nasz przystojniak (zdjecie jaderek sobie ginekolog darował, ale na 1 i ost widać zamiłowanie do bicków) [emoji23]
Mój mąż do wysportowanych raczej nie należy, raczej szczupły jest i bardzo wysoki i zawsze do żartów całuje te swoje bicepsy - no jak młody na ostatnim zdjeciu[emoji23]
A za Wasze wizyty trzymam kciuki, starania oczywiście też:)
My już powoli przygotowujemy sie do spotkania z mlodym, planowo juz za 3 miesiące i 11 dni:)
Zobacz załącznik 841913Zobacz załącznik 841914Zobacz załącznik 841915

Jako bąbelek cudowny [emoji7][emoji7][emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Nie nakręcaj się tak sama :( stres teraz Ci nie służy! Spokojnie :* do 14 już niedługo:*

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Rozumiem, pewnie sama bym też była kłębkiem nerwów w takiej sytuacji, ale wiem nie tylko po sobie, że brak objawów to czasem dobry objaw :) Mam dziś wizytę u gina i niby już stres jest mniejszy ale jednak zawsze coś w głowie siedzi. Całe szczęście, że mały codziennie kopie bo inaczej bym z nerwów oszalała.

W ogóle dziewczyny zamówiłam wózek :szok::-D Miałam czekać przynajmniej do dzisiejszej wizyty ale nie wytrzymałam :p
Benetto bardzo dobre wózki !

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja juz w ogóle się nie stresuje wizytą, została tylko radocha, ze podgladniemy co i jak i usłyszymy serducho [emoji173]
My zastanawiamy się nad bebetto ale holand
Link do: Wózek 2w1 Bebetto Holland 2018 (spacerówka+ gondola) [id25407] - 1599 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Lub lonex comfort prestige
Link do: Lonex COMFORT PRESTIGE
Bebetto znana firma i duzo opini mozna znalezc, lonex nowość ale lepsza "obsługa" wózka-ogromna wygoda, dodatkowe bajery no i jest większy a lżejszy (i gondola i spacerowka wieksza, wiec dziecko dłużej pojeździ).
W sob wybór ostateczny:p
Lonex-Comfort-COM-L-04-1.jpg
9430f657a85961eef5d410bbcdfd5391.jpg

Załączniki

• Lonex-Comfort-COM-L-04-1.jpg
    Lonex-Comfort-COM-L-04-1.jpg
    82,1 KB · Wyświetleń: 593
  • 9430f657a85961eef5d410bbcdfd5391.jpg
    9430f657a85961eef5d410bbcdfd5391.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 596
reklama
Ja juz w ogóle się nie stresuje wizytą, została tylko radocha, ze podgladniemy co i jak i usłyszymy serducho [emoji173]
My zastanawiamy się nad bebetto ale holand
Link do: Wózek 2w1 Bebetto Holland 2018 (spacerówka+ gondola) [id25407] - 1599 zł : DINO - najlepsze wózki dziecięce, meble, foteliki samochodowe, Dino wózki Sklep
Lub lonex comfort prestige
Link do: Lonex COMFORT PRESTIGE
Bebetto znana firma i duzo opini mozna znalezc, lonex nowość ale lepsza "obsługa" wózka-ogromna wygoda, dodatkowe bajery no i jest większy a lżejszy (i gondola i spacerowka wieksza, wiec dziecko dłużej pojeździ).
W sob wybór ostateczny:p
Zobacz załącznik 841950Zobacz załącznik 841952

Ładny ten Lonex. Pierwszy raz go widzę. Hollanda chcieliśmy ale zniechęcił mnie kosz, dostęp do niego jak dla mnie jest utrudniony i na żywo nie wygląda tak fajnie jak na fotkach, jak nie jest zapełniony to tak jakoś wisi :p

Do góry