reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Aha no ja np parę razy z testów owu korzystałam i to bardziej z ciekawości, ale też faktycznie słyszałam opinię i to chyba nawet tu na wątku, że testy potrafią być trefne.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum
No nic porobie jeszcze parw dni te testy i zobacze co wyjdzie z tego cyklu:hmm:

reklama
Przy pierwszej i drugiej, tej straconej ciazy tez troche tak okresowo sie czulam. Dużo kobiet tak się czuje na poczatku tak że ten.....nudnej i spokojnej ciąży życzę :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co, chyba jeszcze nie będę dziękować... jakoś w to nie jestem w stanie uwierzyć. Na razie po prostu na wszelki wypadek nie będę pic tego winka i powtórzę test w następne dni ale już z pierwszego moczu. No po prostu nie jestem w stanie uwierzyć w to... prędzej może ten test jakiś wadliwy.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wiesz co, chyba jeszcze nie będę dziękować... jakoś w to nie jestem w stanie uwierzyć. Na razie po prostu na wszelki wypadek nie będę pic tego winka i powtórzę test w następne dni ale już z pierwszego moczu. No po prostu nie jestem w stanie uwierzyć w to... prędzej może ten test jakiś wadliwy.

Uwierz to wczesna ciaza u mnie tez byl taki bladzioszek :) ja w srode ide do lekarza ale beta hcg w srode bylo 60 ponad

W tą stronę testy raczej się nie mylą. Test falszywie negatywny zdarza się bardzo często ale pozytyw.... Tak że super, moje grarulacje :)

Na wszelki wypadek swrduszkowanie codziennie jak da radę żeby nic nie przegapić :-)

Czytalam o tym, ciaza biochemiczna jest wtedy gdy zarodek niezdazy zagniezdzic sie w macicy, a zagniezdzil sie bo inaczej test by nie wyszedl ;)

W ogóle jestem w jakimś amoku teraz... siedze i nie wiem co robić. Schowałam ten test i co chwile idę, wyciągam go, paczę, paczę, znów odkładam i idę usiąść. Raz mi się wydaje ze coś tam jest, raz że nie. Jesu...

reklama
Do góry