Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widze ze jestO jeszcze jedno pod innym katem
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja widze ze jest
Ja tam widze bledziocha :-)Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
Może po prostu cykl Ci się skrócił...Ale tu cisza dziewczynki sie zrobila :/ U mnie 11dc wczoraj na owulacyjnym tescie pokazala sie smiley face czy to mozliwe ze przy 30dc owulacja moze byc tak wczesnie?
Ja tam widze bledziocha :-)
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy pierwszej i drugiej, tej straconej ciazy tez troche tak okresowo sie czulam. Dużo kobiet tak się czuje na poczatku tak że ten.....nudnej i spokojnej ciąży życzę :-)Czyli coś może być na rzeczy.... może jednak nie oszalałam? Generalnie czuje się bardzo okresowo. I raczej ten cykl pisałam na straty, bo nie dzieje się ze mną absolutnie nic dziwnego.
Cykle mam przewaznie jak w zegarku albo te testy lipneMoże po prostu cykl Ci się skrócił...
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Aha no ja np parę razy z testów owu korzystałam i to bardziej z ciekawości, ale też faktycznie słyszałam opinię i to chyba nawet tu na wątku, że testy potrafią być trefne.Cykle mam przewaznie jak w zegarku albo te testy lipne
Widze na drugim zdjeciu mialam takie same gratulacjeDziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???