reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

O jeszcze jedno pod innym katem
bde87bdcdc5f66b8c480e2688aef081b.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
4ec5976f24771da60728f664a6ca9b64.jpg
82dac4f823ff17ad3f6e3dd5029703ba.jpg
78d8df8b9a271ed96f3bd0027d6ae6f0.jpg

Ja tam widze bledziocha :-)

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tam widze bledziocha :-)

Czyli coś może być na rzeczy.... może jednak nie oszalałam? Generalnie czuje się bardzo okresowo. I raczej ten cykl pisałam na straty, bo nie dzieje się ze mną absolutnie nic dziwnego.

Czyli coś może być na rzeczy.... może jednak nie oszalałam? Generalnie czuje się bardzo okresowo. I raczej ten cykl pisałam na straty, bo nie dzieje się ze mną absolutnie nic dziwnego.

Przy pierwszej i drugiej, tej straconej ciazy tez troche tak okresowo sie czulam. Dużo kobiet tak się czuje na poczatku tak że ten.....nudnej i spokojnej ciąży życzę :-)

Cykle mam przewaznie jak w zegarku albo te testy lipne:dry:
Aha no ja np parę razy z testów owu korzystałam i to bardziej z ciekawości, ale też faktycznie słyszałam opinię i to chyba nawet tu na wątku, że testy potrafią być trefne.

reklama
Dziewczyny zrobiłam test, bo jest dziś szansa na spotkanie wieczorne z winkiem i chciałam dla bezpieczeństwa sprawdzić... 3 dni do @ i z drugiego moczu niestety. Powiedzcie mu czy Wy coś widzicie jakiś cień cienia czy to ja jestem już chora psychicznie???
4ec5976f24771da60728f664a6ca9b64.jpg
82dac4f823ff17ad3f6e3dd5029703ba.jpg
78d8df8b9a271ed96f3bd0027d6ae6f0.jpg

Widze na drugim zdjeciu:) mialam takie same :) gratulacje :)

Do góry