reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam ponoqnie. Po ostatnich szalenstwach bez zabezpieczeń mam strasznie duzo mlecznego gestego śluzu. Ale by jaja byly gdybyśmy zaliczyli jednak wpadkę, bo seksy bez byly tytalnie spontaniczne i nieplanowane. @ mam miec 14 marca planowo tak że zobaczymy.

Elodia, mocno trzymam kciuki za Twoją szczęśliwą wpadkę [emoji119][emoji256]!

reklama
Witam dziewczynki :) U mnie 9dc.Lekarz zalecil nam przytulanka 4 przed owulacja w dzien owulacji i 2 dni po owulacji ale kurde z kad mam wiedziec od kiedy zaczac przytulanka jak kazdy cykl owulacja przewaznie sie przesuwa:hmm:zaczelam od dzis robic testy owulacyjne i jasna kreska juz sie pojawia.A przewaznie 9 dc nawet cienia nie bylo kreski testowej:(

Elodia, mocno trzymam kciuki za Twoją szczęśliwą wpadkę [emoji119][emoji256]!
Znając moje szczęście to nic z tego ale nadzieja jakaś zawsze jest :-) ale ze spokojem i na luzie wszystko. Calkowicie zresetowałam swoją głowę na starania. Jak się uda to super a jak trochę dłużej trzeba bedzie poczekać, to nic....liczy się to że efwkt będzie wspaniały.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja dzis jestem po wizycie, młody ma 820g [emoji4]
Pięknie rośnie, eksponuje swoje wdzieki (muskuły i jądra[emoji23]). No cały mój mąż [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
A oto i nasz przystojniak (zdjecie jaderek sobie ginekolog darował, ale na 1 i ost widać zamiłowanie do bicków) [emoji23]
Mój mąż do wysportowanych raczej nie należy, raczej szczupły jest i bardzo wysoki i zawsze do żartów całuje te swoje bicepsy - no jak młody na ostatnim zdjeciu[emoji23]
A za Wasze wizyty trzymam kciuki, starania oczywiście też:)
My już powoli przygotowujemy sie do spotkania z mlodym, planowo juz za 3 miesiące i 11 dni:)
Zobacz załącznik 841913Zobacz załącznik 841914Zobacz załącznik 841915

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Piekne malenstwo :) :)

reklama
Ja mam znowu czarne mysli, nie mam zadnych objawow teraz nawet boli mnie tylko 1 cycek tak jak zawsze przed @ a bolaly mnie oba przed wczoraj :( tak strasznie boje sie tego ze znowu poronie do 14stego chyba zwariuje

Do góry