reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

A ja mimo wszystko życzę Ci żebyś nie miała mdłości :)
Ja się w obu ciążach pierwszy trymestr z tym męczyłam i najgorszemu wrogowi nie życzę.
Ciężko cokolwiek zjeść, większość widoków i zapachów powodowało nudności i wizytę w kiblu :( i organizm powoli zaczyna dawać znać że jest wycieńczony i wygłodzony :(
U mnie bez leków przeciwwymiotnych to bym w szpitalu wylądowała z odwodnienia i niedożywienia.

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
No wiem wiem ze to nic przyjemnego. Odebralam wlasnie wyniki beta wzrosla do 67

reklama
Ostatnia edycja:
A już nie wspomnę o braku pewności dla kupujacego czy leki były przechowywane w odpowiednich warunkach. Nigdy bym się nie zdecydowała na kupno leków ta drogą.

Dziewczyny teraz sie martwie bo w necie za duzo czytam, ze wzrost bety powinien po dwoch dniach wzrosnac o dwa razy a moja wartosc jest 3 krotnie wieksza i ze to moze byc wtedy zaśniad groniasty teraz sie martwie

Dziewczyny teraz sie martwie bo w necie za duzo czytam, ze wzrost bety powinien po dwoch dniach wzrosnac o dwa razy a moja wartosc jest 3 krotnie wieksza i ze to moze byc wtedy zaśniad groniasty teraz sie martwie
Kochana nie martw się, na pewno jest dobrze, ja już teraz dokładnie nie pamiętam ale też miałam coś koło 3 krotnego wzrostu. Mogę sprawdzić ile dokładnie jak będę w domu koło 15:30 bo też robiłam w odstępie dwóch dni.

reklama
Do góry