olaaa7
Fanka BB :)
Na prawdę nic się nie martwBoże jak dobrze że was tu mam :* :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na prawdę nic się nie martwBoże jak dobrze że was tu mam :* :*
Zasniad groniasty?Dziewczyny teraz sie martwie bo w necie za duzo czytam, ze wzrost bety powinien po dwoch dniach wzrosnac o dwa razy a moja wartosc jest 3 krotnie wieksza i ze to moze byc wtedy zaśniad groniasty teraz sie martwie
Super !No wiem wiem ze to nic przyjemnego. Odebralam wlasnie wyniki beta wzrosla do 67
A co Ty. Ja miałam przyrost bety po 300,400%. SpokojnieDziewczyny teraz sie martwie bo w necie za duzo czytam, ze wzrost bety powinien po dwoch dniach wzrosnac o dwa razy a moja wartosc jest 3 krotnie wieksza i ze to moze byc wtedy zaśniad groniasty teraz sie martwie
U Ciebie już leci 16 tydzień, matko kiedy to zleciałoA co Ty. Ja miałam przyrost bety po 300,400%. Spokojnie
![]()
![]()
Nawet nie mów, nie dowierzam, że od wtorku jestem już w 6 miesiącuHehe sama po sobie widzisz że leci strasznie
![]()
![]()
Już bliżej niż dalejNawet nie mów, nie dowierzam, że od wtorku jestem już w 6 miesiącu![]()
Normalna abstrakcjaJuż bliżej niż dalej
![]()
![]()
Może blizniaki???Kochana nie martw się, na pewno jest dobrze, ja już teraz dokładnie nie pamiętam ale też miałam coś koło 3 krotnego wzrostu. Mogę sprawdzić ile dokładnie jak będę w domu koło 15:30 bo też robiłam w odstępie dwóch dni.