olaaa7
Fanka BB :)
Ja też liczyłam na bliźniaki ale jednak jest jednoMoże blizniaki???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też liczyłam na bliźniaki ale jednak jest jednoMoże blizniaki???
6 listopada 2141 a 8 listopada 5238.To prosze Cie daj mi znac :*
Dziekuje teraz mi ulżylo6 listopada 2141 a 8 listopada 5238.
Hehe mozeMoże blizniaki???
Trzymam kciuki ! I czekam na radosne wieści [emoji7][emoji7]Witam ponoqnie. Po ostatnich szalenstwach bez zabezpieczeń mam strasznie duzo mlecznego gestego śluzu. Ale by jaja byly gdybyśmy zaliczyli jednak wpadkę, bo seksy bez byly tytalnie spontaniczne i nieplanowane. @ mam miec 14 marca planowo tak że zobaczymy.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Zobaczymy. Albo bylam trzy dni po owu jesli cykl bylby 28 dniowy a jesli 33 dniowy tak jak ostatnio to bylam 2 dni przed owu tak ze niezly rozstrzal. Zobaczymy czy wredna przyjdzie 14. Ale tak sobie postabowilismy ze jesli teraz wpadki nie bedzie to i tak zaczniemy dzialac. Umowe dwuletnia dzisiaj podpisalam tak ze luzik.Trzymam kciuki ! I czekam na radosne wieści [emoji7][emoji7]
![]()
![]()
Pyszności :-)Mnie to dziś smaki znów dopadły [emoji23] zrobiłam sałatkę z buraczkami, jajkiem, ziemniakami, cebulką i śledzikiemdo tego trochę majonezu mniam ! A synowi zrobiłam dżem / mus jabłkowy to dziad zjadł prawie cały słoik na raz [emoji23]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
To Tym bardziej trzymam kciuki,! :*Zobaczymy. Albo bylam trzy dni po owu jesli cykl bylby 28 dniowy a jesli 33 dniowy tak jak ostatnio to bylam 2 dni przed owu tak ze niezly rozstrzal. Zobaczymy czy wredna przyjdzie 14. Ale tak sobie postabowilismy ze jesli teraz wpadki nie bedzie to i tak zaczniemy dzialac. Umowe dwuletnia dzisiaj podpisalam tak ze luzik.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom