reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Hej dziewczyny daje znac po wizycie. W srode nie bylo nic, dzis wykluczyli pozamaciczna, jest pecherzyk z cialkiem zoltym, jeszcze bez zarodka ale troche czasu jeszcze mam nadzieje jest z racji ze u mnie te owu zawsze pozne sa. Kolejna wizyta za 2 tyg, trzymajcie kciuki.
Super wiadomości, trzymam kciuki :)

reklama
Hej dziewczyny daje znac po wizycie. W srode nie bylo nic, dzis wykluczyli pozamaciczna, jest pecherzyk z cialkiem zoltym, jeszcze bez zarodka ale troche czasu jeszcze mam nadzieje jest z racji ze u mnie te owu zawsze pozne sa. Kolejna wizyta za 2 tyg, trzymajcie kciuki.
Super :* trzymam kciuki żeby na następnej wizycie było już serduszko [emoji7]

f2w39jcg9ne8irhy.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Ja sobota Dziewczyny??? Biedronka gdzie jesteś?!!![emoji24][emoji24][emoji24] Marta testowałas już??? O’Hara jeszcze balujesz w Polsce? Buziaki dla wszystkich walecznych Staraczek[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny a czy ktoś z Was próbował bioenergoterapii? Moja przyjaciółka przez 8 lat małżeństwa nie mogła zajść w ciaze dopóki jej znajomy bioenergoterapeuta nie odkrył ze ona i jej mąż mają przestawiona polaryzacje.... po tym jak to "naprawil" momentalnie zaszła w ciążę i teraz mają już 2 dzieci... wiem ze różnie piszą o takich metodach ale wiem tez ze im pomogło. Byli przebadani, zdrowi. Lekarze nie znali przyczyny...
Ja osobiście nic o tym nie słyszałam ale nie widzę powodu żeby nie spróbować skoro to nie szkodzi a może pomóc, tym bardziej że kilka osób potwierdziło skuteczność tej metody

Witam z pracy! Trochę dziś jestem fochnięta na męża więc postanowiłam pójść do pracy, zamiast wkurzać się nawzajem w domu.
Jak tam testy, dziewczynki? Chyba już czas na pierwsze próby?

U mnie biel na teście w 11 dpo ale tez nie nastawiałam się jakoś na ten cykl... muszę najpierw zbić tsh no i od nowego cyklu zaczynam zażywać clo[emoji4] inna sprawa, ze test był nie z pierwszego moczu no ale i tak czuje @ w kościach...

Ja sobota Dziewczyny??? Biedronka gdzie jesteś?!!![emoji24][emoji24][emoji24] Marta testowałas już??? O’Hara jeszcze balujesz w Polsce? Buziaki dla wszystkich walecznych Staraczek[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]

Hej ;) jestem, żyje tylko troche na urlopie od forum... dziś 25 dc, okres najpóżniej przyjdzie
27.02 ;) nie wiem ile po owu
jestem bo testow nie robie,
maratonow tez juz nie robie...
Oooo i tak mi leci
A Ty testuj z pierwszego moczu :D

Hej ;) jestem, żyje tylko troche na urlopie od forum... dziś 25 dc, okres najpóżniej przyjdzie
27.02 ;) nie wiem ile po owu
jestem bo testow nie robie,
maratonow tez juz nie robie...
Oooo i tak mi leci
A Ty testuj z pierwszego moczu :D

Ja jutro ostatnia dawka duphastonu i zobaczymy kiedy @ przyjdzie...a testuje sobie czysto hobbystycznie bo nie liczę na ciąże w tym cyklu[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też nie liczę na ciąże w tym cyklu więc nawet nie testuję tylko spokojnie czekam na @, powinna przyjść w czwartek lub coś koło tego

Do góry