Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziękuję Kochana wyłączony mózg to marzenie w tej sytuacjiNo to mamy barmankę bo się na winach znasz! Ja ostatnio dostałam TnT Venta la Ossa i nawet nie wiem z czym to się je
Ja to się śmieje bo mam takiego sąsiada degustatora (były policjant) ... mówi mi: ''mnie nic tak dobrze nie smakuje jak winiak za 5 zeta'' a normalny facet żaden alkoholik
A za cykl, trzymam kciuki Wakacje sprzyjają poczęciu !
Victoria30 - To trzymam kciuki za wyłączony mózg - (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało) jak najbardziej w pozytywnym sensie apropo starań ...
23 sierpnia dopiero kontrola u gina.
Ps nie moge wlaczyc linka, cofa mnie na glowna strone forum.
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
Ja też już po lampce wina, brrr po raz drugi
Dzisiaj po fitnessie jestem WYKOŃCZONA!
Bałam się, że wypije lampkę i będę miała odlot...
Pocieszające mniam, karmi <3Jak lampka do kontaktu podłączona -to uziemienie gwarantowane
Póki co raczę się Karmi Karmi mnie wykarmi
Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.Ja juz jestem po wizycie. Na szczescie czysciutko. Mam zrobic bhcg czy spadla do 0,eGFR, kwas foliowy, tsh, przeciwc. cytomegalii , rozyczki i chlamydii. Miosytogyn mam pic caly czas, clo wziasc przy 1 okresie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom