reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

23 sierpnia dopiero kontrola u gina.

Ps nie moge wlaczyc linka, cofa mnie na glowna strone forum.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

reklama
No to mamy barmankę :D bo się na winach znasz! :) Ja ostatnio dostałam TnT Venta la Ossa i nawet nie wiem z czym to się je :D
Ja to się śmieje bo mam takiego sąsiada degustatora (były policjant) ... mówi mi: ''mnie nic tak dobrze nie smakuje jak winiak za 5 zeta'' a normalny facet :D żaden alkoholik

A za cykl, trzymam kciuki :) Wakacje sprzyjają poczęciu !:D

Victoria30 - To trzymam kciuki za wyłączony mózg - (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało) jak najbardziej w pozytywnym sensie :D apropo starań ...
Oj dziękuję Kochana wyłączony mózg to marzenie w tej sytuacji ;)

Napisane na SM-G386F w aplikacji Forum BabyBoom

23 sierpnia dopiero kontrola u gina.

Ps nie moge wlaczyc linka, cofa mnie na glowna strone forum.

[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]

Strasznie późno :szok:
Co do linka to zrobię tak może wejdzie: .babyboom.pl/forum/temat/pierwszy-okres-po-poronieniu.36193/
Trzeba dodać tylko www przed linkiem

Jak lampka do kontaktu podłączona -to uziemienie gwarantowane :D
Póki co raczę się Karmi:) Karmi mnie wykarmi :D
Pocieszające :D mniam, karmi <3
Te nowe smaki, mrr. Najpierw miałam manie na klasyczne, potem żurawina, teraz to z pomarańczą, no i od czasu do czasu grejpfrut z pomelo :) tyleeee pysznych smaków, mmm

Dobra, wino mnie uśpiło, uciekam spać, może przynajmniej raz wstanę do pracy wyspana :D
Do jutra kobietki :*

reklama
Ja juz jestem po wizycie. Na szczescie czysciutko. Mam zrobic bhcg czy spadla do 0,eGFR, kwas foliowy, tsh, przeciwc. cytomegalii , rozyczki i chlamydii. Miosytogyn mam pic caly czas, clo wziasc przy 1 okresie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.

No to chciałam się przedstawić i przyłączyć się do staraczek. .. oby przeżyć ten ból i oby wszystko samo się ustabilizowalo... to straszne że kobieta poronienie musi przechodzić 2 razy, po pierwsze psychicznie a po drugie fizycznie... :(

Do góry