Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj dziękuję Kochana wyłączony mózg to marzenie w tej sytuacjiNo to mamy barmankębo się na winach znasz!
Ja ostatnio dostałam TnT Venta la Ossa i nawet nie wiem z czym to się je
Ja to się śmieje bo mam takiego sąsiada degustatora (były policjant) ... mówi mi: ''mnie nic tak dobrze nie smakuje jak winiak za 5 zeta'' a normalny facetżaden alkoholik
A za cykl, trzymam kciukiWakacje sprzyjają poczęciu !
![]()
Victoria30 - To trzymam kciuki za wyłączony mózg - (jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało) jak najbardziej w pozytywnym sensieapropo starań ...
23 sierpnia dopiero kontrola u gina.
Ps nie moge wlaczyc linka, cofa mnie na glowna strone forum.
[emoji173] Nie ma stópki tak małej, by nie mogła zostawić śladu... [emoji173]
Ja też już po lampce wina, brrr po raz drugi
Dzisiaj po fitnessie jestem WYKOŃCZONA!
Bałam się, że wypije lampkę i będę miała odlot...![]()
PocieszająceJak lampka do kontaktu podłączona -to uziemienie gwarantowane
Póki co raczę się KarmiKarmi mnie wykarmi
![]()
Hej dżoł. Tutaj cie znalazłam. .. ja też dziś po wizycie. Niestety brak akcji serca, ciąża obumarla. Po wizycie dopiero mnie bilety wzięły chyba lekarz poruszył wszystko co mógł i czyszczenie się sama... tak z resztą radził bo ciąża młoda była.Ja juz jestem po wizycie. Na szczescie czysciutko. Mam zrobic bhcg czy spadla do 0,eGFR, kwas foliowy, tsh, przeciwc. cytomegalii , rozyczki i chlamydii. Miosytogyn mam pic caly czas, clo wziasc przy 1 okresie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom