reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się w 14 Dc . -10 st ale słońce piękne :)
Nastrój dobry :)
Staranka były :)
Może i dziś będą :)
Muszę coś pysznego mężowi zrobić żeby endorfiny skoczyły na najwyższy poziom . Uwielbia wołowinkę . Macie jakieś dobre , sprawdzone przepisy ? [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam w 12 dc[emoji8] ja walczę z testami owu bo nie wiem który zapisać jako pozytywny ten z soboty czy dzisiejszy[emoji57]
1517908314-cf521241ae0b14e0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w 12 dc[emoji8] ja walczę z testami owu bo nie wiem który zapisać jako pozytywny ten z soboty czy dzisiejszy[emoji57]
1517908314-cf521241ae0b14e0-aaaaaa.jpeg

Ten po prawej jest z dzisiaj i jeszcze nie do końca wyschnięty ... jak myślicie który???

Ja gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała o ciąży. Jedynie piersi bolały ale tak raczej na górze i brzuch tak trochę jak na miesiączkę. Teraz bardziej spotęgował się ból piersi, bolą niesamowicie, brzuch czasem pobolewa i leci mi taki mleczny, wodnisty śluz. Mam nadzieję, że to normalne objawy ciąży. ☺️ wizytę wyznaczę sobie na poczatek marca. To będzie gdzies 6 tydz z moich obliczeń. Myślicie, że będzie juzjbic serduszko?

Ja dwa dni miałam pozytywne te testy :) i w te dwa dni [emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja stosowalam testy z horienmedical. ☺️ powiem Wam, że to był mój pierwszy cykl z testami ovu i się udało. A wczesniej mnóstwo staran bez testow i niiiic. Widocznie nie moglismy sie wstrzelić w dni płodne.

reklama
Ja dwa dni miałam pozytywne te testy :) i w te dwa dni [emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
[/ głupia już z tego jestem... no nic i tak nie nastawiam się na ten cykl wiec jak coś ma być to bedzie[emoji3] w sobotę i wczoraj działaliśmy żeby nie było , ze się lenimy[emoji14][emoji14][emoji14]

Do góry