reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Witam się w 14 Dc . -10 st ale słońce piękne :)
Nastrój dobry :)
Staranka były :)
Może i dziś będą :)
Muszę coś pysznego mężowi zrobić żeby endorfiny skoczyły na najwyższy poziom . Uwielbia wołowinkę . Macie jakieś dobre , sprawdzone przepisy ? [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja bym burgery zrobiła gdybym miała patelnię czy gril, który można podgrzać na tyle, żeby wołowiny nie spieprzyć;p dlatego nie jem wolowiny a też uwielbiam [emoji7] taki stek mmmm...

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Ten po prawej jest z dzisiaj i jeszcze nie do końca wyschnięty ... jak myślicie który???

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Tez tak miałam teraz. W pn i Wt pozytywny test . No i wczoraj lekarz potwierdził owulacje wiec próbuj dziś .

Ja dwa dni miałam pozytywne te testy :) i w te dwa dni [emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

I wtedy Wam wyszło ? Bo my działaliśmy w pn ( pozytywny test ) wczoraj ( pozytywny test i potwierdzona owu przez lekarza )
I tak się zastanawiam co z dzisiaj bo chłop mi wychodzi na boks wieczorem i wiem , ze wróci padnięty ...

Witam się w 23 dc. Od wczoraj boli mnie prawa pierś, ale tak konkretnie daje o sobie znać... i dalej lekkie ćmienie jak na @. Poza tym żadnych przeczuć nie mam i chyba nie zamierzam testować co najmniej przed 17 lutego, chyba ze pojawi się okres.

Witam się w 23 dc. Od wczoraj boli mnie prawa pierś, ale tak konkretnie daje o sobie znać... i dalej lekkie ćmienie jak na @. Poza tym żadnych przeczuć nie mam i chyba nie zamierzam testować co najmniej przed 17 lutego, chyba ze pojawi się okres.

Trzymam kciuki aby wredna małpa nie przyszła !

I wtedy Wam wyszło ? Bo my działaliśmy w pn ( pozytywny test ) wczoraj ( pozytywny test i potwierdzona owu przez lekarza )
I tak się zastanawiam co z dzisiaj bo chłop mi wychodzi na boks wieczorem i wiem , ze wróci padnięty ...

Wyszło :) gad ma teraz 5 cm [emoji14]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

My może dzisiaj tez podzialamy[emoji14] umówiłam się do endokrynologa ale mimo , że prywatnie to termin dopiero 1 marca czyli w trakcie kolejnego cyklu w piątek zrobię jeszcze raz tsh i zobaczymy jaki wynik będzie... mam w domu ten lek co daje się żeby obniżyć tsh ale boje się tak sama brac...

reklama
My może dzisiaj tez podzialamy[emoji14] umówiłam się do endokrynologa ale mimo , że prywatnie to termin dopiero 1 marca czyli w trakcie kolejnego cyklu w piątek zrobię jeszcze raz tsh i zobaczymy jaki wynik będzie... mam w domu ten lek co daje się żeby obniżyć tsh ale boje się tak sama brac...

Idź do internisty. Powinien na początek dać Ci jakieś dawkowanie. Zazwyczaj dają nie więcej jak 50. Mi przy TSH 4.200 tak dostałam i po 3 miesiącach miałam 1.3.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Do góry