reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

I wtedy Wam wyszło ? Bo my działaliśmy w pn ( pozytywny test ) wczoraj ( pozytywny test i potwierdzona owu przez lekarza )
I tak się zastanawiam co z dzisiaj bo chłop mi wychodzi na boks wieczorem i wiem , ze wróci padnięty ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jak sa spoko plemniki to powinno wystarczyć.
Jesli owu juz byla to chyba można odpuścić, czytałam ze tez te plemniki potrzebuja kilku h w ciele kobiety zeby byc w stanie zapłodnic komórkę, która po owu juz jest dawno i se pyka w dół... a ra komórka tez przecież ma ograniczony czas na zapłodnienie.
Jesli sie będziesz tym stresować to spróbujcie jeszcze dzis coś tam zmajstrowac.. albo zrob mężowi rozgrzewke przed boksem ;D
Mysmy tez tylko przed i w dniu owu działali, potem (o zgrozo) do testu nic :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Jak sa spoko plemniki to powinno wystarczyć.
Jesli owu juz byla to chyba można odpuścić, czytałam ze tez te plemniki potrzebuja kilku h w ciele kobiety zeby byc w stanie zapłodnic komórkę, która po owu juz jest dawno i se pyka w dół... a ra komórka tez przecież ma ograniczony czas na zapłodnienie.
Jesli sie będziesz tym stresować to spróbujcie jeszcze dzis coś tam zmajstrowac.. albo zrob mężowi rozgrzewke przed boksem ;D
Mysmy tez tylko przed i w dniu owu działali, potem (o zgrozo) do testu nic :)

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Plemniki męża są przeciętne jak to określił lekarz . Na pewno nie byłby opłacalny dla banku spermy :) ale ponoć przeciętne krajowe :)
Teraz mnie boli jak na okres a to w trakcie owu przecież tak boli a owu wczoraj .... wszystko to jest strasznie trudne do pojęcia :)

Nie pamiętam czy robiłaś resztę badań tarczycowych, ale wypadałoby od razu na wizytę zrobić jeszcze FT3, FT4 i aTPo, tak dla wykluczenia np Hshimoto. Bo lekarz i tak kazałby Ci zrobić.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

Anty robiłam i mam mniej niż 10 a norma jest do 115... ft3 i ft4 zrobię przy okazji powtarzania tsh[emoji4] szwagier który jest lekarzem powiedział mi, ze mam dobre wyniki i panikuje... sama już nie wiem co myslec[emoji17]

reklama
Hej ho wszystkim. Cos sie ostatnio malo nas na forum zrobilo. Gdzie te wszystkie kobietki???

Napisane na SM-G950F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry