agrafka07
Fanka BB :)
Dziewczyny u mnie 25 dc ....przeczuc żadnych ...
Czyli wszystko może się zdarzyć. A kiedy spodziewana @?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny u mnie 25 dc ....przeczuc żadnych ...
Czekam az kilka dni po spodziewanej miesiaczce no chyba ze sie pojawi. Robilam wczesniej i tylko sie dolowalam ze nie ma drugiej kreseczki.. teraz cierpliwie czekamJakiś wcześniejszy test planujesz, czy czekasz do terminu?
U mnie tez zadnychDziewczyny u mnie 25 dc ....przeczuc żadnych ...
Witam w 12 dc[emoji8] ja walczę z testami owu bo nie wiem który zapisać jako pozytywny ten z soboty czy dzisiejszy[emoji57]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dwa dni miałam pozytywne te testy i w te dwa dni [emoji179][emoji179]Ten po prawej jest z dzisiaj i jeszcze nie do końca wyschnięty ... jak myślicie który???
Ja stosowalam testy z horienmedical. powiem Wam, że to był mój pierwszy cykl z testami ovu i się udało. A wczesniej mnóstwo staran bez testow i niiiic. Widocznie nie moglismy sie wstrzelić w dni płodne.Ja dwa dni miałam pozytywne te testy i w te dwa dni [emoji179][emoji179]
Ja dwa dni miałam pozytywne te testy i w te dwa dni [emoji179][emoji179]
[/ głupia już z tego jestem... no nic i tak nie nastawiam się na ten cykl wiec jak coś ma być to bedzie[emoji3] w sobotę i wczoraj działaliśmy żeby nie było , ze się lenimy[emoji14][emoji14][emoji14]