reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Witam się w 14 Dc . -10 st ale słońce piękne :)
Nastrój dobry :)
Staranka były :)
Może i dziś będą :)
Muszę coś pysznego mężowi zrobić żeby endorfiny skoczyły na najwyższy poziom . Uwielbia wołowinkę . Macie jakieś dobre , sprawdzone przepisy ? [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witam w 12 dc[emoji8] ja walczę z testami owu bo nie wiem który zapisać jako pozytywny ten z soboty czy dzisiejszy[emoji57]
1517908314-cf521241ae0b14e0-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam w 12 dc[emoji8] ja walczę z testami owu bo nie wiem który zapisać jako pozytywny ten z soboty czy dzisiejszy[emoji57]
1517908314-cf521241ae0b14e0-aaaaaa.jpeg

Ten po prawej jest z dzisiaj i jeszcze nie do końca wyschnięty ... jak myślicie który???

Ja gdybym nie zrobiła testu to nawet bym nie wiedziała o ciąży. Jedynie piersi bolały ale tak raczej na górze i brzuch tak trochę jak na miesiączkę. Teraz bardziej spotęgował się ból piersi, bolą niesamowicie, brzuch czasem pobolewa i leci mi taki mleczny, wodnisty śluz. Mam nadzieję, że to normalne objawy ciąży. ☺️ wizytę wyznaczę sobie na poczatek marca. To będzie gdzies 6 tydz z moich obliczeń. Myślicie, że będzie juzjbic serduszko?

Ja dwa dni miałam pozytywne te testy :) i w te dwa dni [emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja stosowalam testy z horienmedical. ☺️ powiem Wam, że to był mój pierwszy cykl z testami ovu i się udało. A wczesniej mnóstwo staran bez testow i niiiic. Widocznie nie moglismy sie wstrzelić w dni płodne.

reklama
Ja dwa dni miałam pozytywne te testy :) i w te dwa dni [emoji179][emoji179]

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
[/ głupia już z tego jestem... no nic i tak nie nastawiam się na ten cykl wiec jak coś ma być to bedzie[emoji3] w sobotę i wczoraj działaliśmy żeby nie było , ze się lenimy[emoji14][emoji14][emoji14]

Do góry