reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Będzie piękne jajo na usg[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
Ale cieszę się , ze ta owulacja jest !
Mówił żeby dziś i jutro jeszcze się starać .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .

Kurde mężowi bedzie łyso[emoji28]
No fakt, dziś 5ego, moje imieniny.. i taki oto dostałam podarek [emoji16]
1517843038-029e271f1aba8a95-aaaaaa.jpeg

A od kogo?
1517843044-bee473969d3a036a-aaaaaa.jpeg

Dacie wiarę?[emoji44]
U nas nie obchodzi sie imienin tylko urodziny wiec tym bardziej jestem w szoku!
Coś sie kurde święci[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .

Super wiadomości!
To dzisiaj będzie złoty strzał[emoji7] !

9ewnqqmznpxcwjj5.png

A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.

Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem :)
Jak ma być to będzie jak nie to będzie kiedy indziej .
Mam brać inofolic cały czas , nawet 2 saszetki dziennie i tyle.

Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .

A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....

Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem :)

Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .

A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....

No niby to ma sens. U mojego wizyta z usg 250 więc może dobrze by było żeby i mi nie robił. He he he...

To wspaniale wieści[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Kurde mężowi bedzie łyso[emoji28]
No fakt, dziś 5ego, moje imieniny.. i taki oto dostałam podarek [emoji16]
1517843038-029e271f1aba8a95-aaaaaa.jpeg

A od kogo?
1517843044-bee473969d3a036a-aaaaaa.jpeg

Dacie wiarę?[emoji44]
U nas nie obchodzi sie imienin tylko urodziny wiec tym bardziej jestem w szoku!
Coś sie kurde święci[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Wszystkiego najlepszego[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry