reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Będzie piękne jajo na usg[emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
Ale cieszę się , ze ta owulacja jest !
Mówił żeby dziś i jutro jeszcze się starać .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .

Kurde mężowi bedzie łyso[emoji28]
No fakt, dziś 5ego, moje imieniny.. i taki oto dostałam podarek [emoji16]
1517843038-029e271f1aba8a95-aaaaaa.jpeg

A od kogo?
1517843044-bee473969d3a036a-aaaaaa.jpeg

Dacie wiarę?[emoji44]
U nas nie obchodzi sie imienin tylko urodziny wiec tym bardziej jestem w szoku!
Coś sie kurde święci[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Już po . Owulacja trwa , śluz płodny jak marzenie i prawy jajnik przygotowany na przyjęcie potomstwa , lewy w tym cyklu uśpiony . Krótko i zwięzle .
A jeśli się nie uda to w przyszłym cyklu 4 dni przed owu nic a od owu codziennie przez pare dni z lampka wina na rozluźnienienie .

Super wiadomości!
To dzisiaj będzie złoty strzał[emoji7] !

9ewnqqmznpxcwjj5.png

A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.

Link do: Staraczki-2017.xlsx - Microsoft Excel Online
marzenia mają wielką moc...

A nie kazał Ci przyjść po czy jajo poszło? Bo mój powiedział że możliwe że każe mi przyjść.

Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem :)
Jak ma być to będzie jak nie to będzie kiedy indziej .
Mam brać inofolic cały czas , nawet 2 saszetki dziennie i tyle.

Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .

A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....

Nie . Długo ze mną rozmawiał. Upewnił mnie ze wszystko Ok tylko mam odpuścić zbędne nakręcanie . Wizyta u niego kosztuje 230 zł wiec nawet mi na rękę aby nie iść i nie sprawdzać co z jajem :)

Powiedział , ze na jego oko i ze mną i z mężem wszystko jest Ok ( usg z 15 min mi robił )
Endometrium , ściana śluzowa piękne książkowe , śluzu owu tak dużo ze aż się dziwił .

A mówi , ze jeśli chce tracić pieniądze i się doszukiwać to może dać mi skierowanie na badania genetyczne itd . Ale czy jest sens ? ....

No niby to ma sens. U mojego wizyta z usg 250 więc może dobrze by było żeby i mi nie robił. He he he...

To wspaniale wieści[emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
Kurde mężowi bedzie łyso[emoji28]
No fakt, dziś 5ego, moje imieniny.. i taki oto dostałam podarek [emoji16]
1517843038-029e271f1aba8a95-aaaaaa.jpeg

A od kogo?
1517843044-bee473969d3a036a-aaaaaa.jpeg

Dacie wiarę?[emoji44]
U nas nie obchodzi sie imienin tylko urodziny wiec tym bardziej jestem w szoku!
Coś sie kurde święci[emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Wszystkiego najlepszego[emoji8][emoji8][emoji8]

Do góry