reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

heheh pisz czesciej, nawet na fb, tesknie :*

Postaram się, ale jak mawiają moje dzieciaki ''nie obiecuję'' ... dużo korzystamy z pogody :) Ostatnio wypad był do Centrum Kopernika, farmę iluzji, zaraz wypad na wakacje i tarasowanie obowiązkowo dzień dnia :D Gdybym nie musiała napisać wypowiedzenia NC+ to bym pewnie nie zerknęła na laptopa :D

reklama
Postaram się, ale jak mawiają moje dzieciaki ''nie obiecuję'' ... dużo korzystamy z pogody :) Ostatnio wypad był do Centrum Kopernika, farmę iluzji, zaraz wypad na wakacje i tarasowanie obowiązkowo dzień dnia :D Gdybym nie musiała napisać wypowiedzenia NC+ to bym pewnie nie zerknęła na laptopa :D
wazne, ze zyjesz, ze kosmici Cie nie porwali dla celow badawczych :D

Nessi super. 10 lat Gratulacje! :)

My się bzykamy jak leci, w tym miesiącu trochę płodne ominęliśmy, bo mój akurat był w pracy do 23, a jak mi się płodne skończyły to siedział w domu od 18 :D:D
Tylko jeszcze moja głowa za bardzo chce...
Ale teraz czeka nas przeprowadzka, remont, może coś zmalujemy, a może nie będzie czasu i sił :laugh2:

reklama
Nessi super. 10 lat Gratulacje! :)

My się bzykamy jak leci, w tym miesiącu trochę płodne ominęliśmy, bo mój akurat był w pracy do 23, a jak mi się płodne skończyły to siedział w domu od 18 :D:D
Tylko jeszcze moja głowa za bardzo chce...
Ale teraz czeka nas przeprowadzka, remont, może coś zmalujemy, a może nie będzie czasu i sił :laugh2:
My w ubiegłym miesiącu też kochalismy się jak poparło, w tym cyklu niestety będę bardziej restrykcyjna, bo ostanie 2 cykle z tabletkami, także fajnie jakby się udało :D

Do góry