U mnie testy owu zawsze wychodzą bledsze po owu ... nigdy nie miałam by była jedna kreska testowa tylko
No to pozostaje cierpliwie czekać.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie testy owu zawsze wychodzą bledsze po owu ... nigdy nie miałam by była jedna kreska testowa tylko
mam nadzieje, ze doktorka za tydzien potwierdzi, by my juz mega nastawieni na chlopa a co u Cb i Szoguna?chłopak o ja cię hahaha teraz to zobaczysz jak to jest wejść na klocka lego albo resoraka po ciemaku
Gratuluję kochana! będzie siusior !
Doczekamy się! Trzeba wierzyć i czekać !No to pozostaje cierpliwie czekać.
mam nadzieje, ze doktorka za tydzien potwierdzi, by my juz mega nastawieni na chlopa a co u Cb i Szoguna?
da rade chlop silny po mamusi wracasz do staran?Młody do szkoły od września przewrażliwiona jestem ... czy przeżyje ten surwiwal z gimnazjalistami na przerwach Może go nie rozdepczą ? A tak to po staremu
da rade chlop silny po mamusi wracasz do staran?
Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .Iza, bardzo mi przykro, Cię rozumiem. Jestem jednak pewna, że za jakiś czas, jak emocje opadną jeszcze wrocicie do staranek. Szkoda, że nie masz udokumentowanych tych epizodów np. wyników bety. I przede wszystkim zrób badania, na początek hormonalne. Ja wierzę, że kolejny raz z pełną diagnostyką uda się Wam.
heheh pisz czesciej, nawet na fb, tesknie :*No kochana .... właśnie w trakcie realizacji zamawiania i wykonania jesteśmy Bociany poinformowane poleconym A i kapusty pola nie ominęłam
Izabela dużo sił... Odpocznij jeśli tego potrzebujesz, a potem wracaj!Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .
Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .