reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Iza, bardzo mi przykro, Cię rozumiem. Jestem jednak pewna, że za jakiś czas, jak emocje opadną jeszcze wrocicie do staranek. Szkoda, że nie masz udokumentowanych tych epizodów np. wyników bety. I przede wszystkim zrób badania, na początek hormonalne. Ja wierzę, że kolejny raz z pełną diagnostyką uda się Wam.
Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .:(

reklama
Narazie daje sobie spokój. Męczy mnie juz te vo miesięczne czekanie sprawdzanie. Mam dwójkę wspaniałych dzieciaczków. Może jednak nie czas na trzecie .:(

To zrób jak ja ... kochaj się ile wlezie póki kości nie skrzypią i nic nie sprawdzaj :) Ja nie testuję ... nie sprawdzam nic ... czekam na niespodziankę :) Trzeba wyluzować ... :tak: Nie kochać się dla ''dziecka'' ale przyjemności :) Bo inaczej będzie jak u mnie, że mi seks zbrzydł :) a teraz ... jest cudownie :) na luzie ...:)

Do góry