reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

reklama
Niestety okres mi z tego wyszedł :D

No lipa straszna [emoji24]
Ale... może za tłoczno było [emoji23][emoji23][emoji23]
Spróbuj co drugi dzień, plemniory sie wzmocnią i będzie gitez [emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

Haha no muszę Wam coś opowiedzieć[emoji23] Pamiętam jak nasza bogini seksu wrzucila swój cykl - pokszalam screena mężowi, jak to zobaczył to mu się oczka zaświeciły [emoji23] od tego czasu sam liczy nam serduszka i codziennie slucham np przez telefon "dzien dobry kochanie, wstalas juz? Wiesz, ze dzisiaj jesr 31 u to odtatni dzien zeby zaliczyc styczniowe serduszko?" [emoji23] "tak patrzę na Ciebie i chyba dzisisj w koncu dodamy do naszej magicznej luczby jedno serduszko" [emoji23] no nie moge z nim [emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png
Hej serduszkujecie tak często w ciąży? Pytam bo ja mam stracha i u nas to w styczniu były chyba tylko 2 ; (

Macie plany walentynkowe? Pytam już bo zawsze coś kupuję na ostatnią chwilę a może zgapie jakiś ciekawy pomysł

Hej serduszkujecie tak często w ciąży? Pytam bo ja mam stracha i u nas to w styczniu były chyba tylko 2 ; (
My praktycznie codziennie albo co dwa dni;p buahahha

W pierwszym trymestrze wg nie miałam ochoty i prawda taka że trochę zaniedbałam swojego męża chociaż on to doskonałe rozumiał. Że ale się czuję ale mi jakoś przykro z tego powodu było. Teraz w sumie odzyskałam libido a pani doktor nie widzi przeciwskazania jak na 20 tydz szyjkę mam 4.5 cm to stwierdziła że piękna.

16udqqmzazbcxcef.png

Macie plany walentynkowe? Pytam już bo zawsze coś kupuję na ostatnią chwilę a może zgapie jakiś ciekawy pomysł
U mnie bez konkretnych jakoś. Może pojedziemy do kina. Ale w sumie sama nie wiem ja chyba bardziej taki domownik jestem że wolę w domu walentynki w łóżku spędzić haha;p przed filmem ;)

Remont pochłania nasze wszystkie oszczędności i jakoś nie chcemy wydawać na niepotrzebne rzeczy.

16udqqmzazbcxcef.png

reklama
Piona! Moj walczył wczoraj o 3 ale sie nie udalo.
Choc od rana juz mi smeci bp ma urlop, śniadanko do lozka i banan na twarzy "kochanie, wiesz ze dzisiaj mamy 1 dzień miesiąca? Zbieramy nowe serduszka" [emoji23]
Ja tam sie o nic nie boję ale mam meeega niskie libido i lenia.
Na początku miesiąca sie kochalismy i nie bylo to dla mbie zbyt komfortowe, cos mnie pobolewalo i sobie odpuscilismy. Drigi raz bylo fajnie no i tak miesiąc minął[emoji23] Boże jak ten mój ze mna wytrzymuje to ja nie wiem :( ale obiecalam sobie, ze w tym msc juz go tak nie zaniedbam bo styczen byl wybitnie ubogi [emoji23]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Do góry