reklama
olaaa7
Fanka BB :)
Ja jeszcze 11 dni do drugich prenatalnych i mam nadzieję, że lekarz potwierdzi płeć@Biedronka0506 sto lat dla synusia [emoji7] i zazdroszczę talentu do pieczenia.. ja to dwie lewe ręce.
A sałatkę robię bardzo podobnie co Ty: ryż, kurczak, kukurydza, ananas z puszki, curry i majonez. Zawsze wszyscy się zajadają.
@AgaRS90 zazdroszczę że Ty już na półmetku [emoji7] brzuszek piękny [emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 2tyg do prenatalnych. Już bym chciała wiedzieć kto w brzuszku mieszka. I zaczynam chyba mieć nadzieję na dziewczynkę. Nie wiem czy bardziej ze względu na syna czy na siebie. On nawet o braciszku nie chce słyszeć. Poza tym te sukieneczki [emoji7] upatrzyłam dwa śliczne wózki ale w kolorystyce właśnie dla dziewczynki i o...
@lili78 przepiękna jesteś [emoji7]
@ookatkaoo1993 ale brzusiu [emoji7][emoji7]
My w końcu z synem dochodzimy do siebie. I mnie chyba opuszczają nudności silne i bóle głowy i mały już lepiej. Dziś w nocy bez gorączki, ale na pysiu mu jakąś wysypka wyskoczyła..
olaaa7
No ciekawe dlaczego haha [emoji28]Jakbyście tak wpadły na taki genialny pomysł jak ja, żeby mężowi kupić coś słodkiego ponad 2 tyg przed walentynkami to ODRADZAM [emoji23]
Tak tak Ty już połówkowe, a ja nawet prenatalne mam przed sobą [emoji24]Ja jeszcze 11 dni do drugich prenatalnych i mam nadzieję, że lekarz potwierdzi płeć
O mam! Tak to robią Biedronki!
Oklaski dla tej Pani ! Za ten wyczyn! I dla męża ofc ;D
O fuck! Stary na zawał by padł [emoji23][emoji23][emoji23]
Biedronka congartulejszYn [emoji2]
Będzie dzidz jak nic!
olaaa7
Na pewno wszystko będzie dobrzeTak tak Ty już połówkowe, a ja nawet prenatalne mam przed sobą [emoji24]
B
bibiU
Gość
Niestety okres mi z tego wyszedłO fuck! Stary na zawał by padł [emoji23][emoji23][emoji23]
Biedronka congartulejszYn [emoji2]
Będzie dzidz jak nic!
lili78
Oj tam... Co pobzykaliście to Wasze[emoji16][emoji16][emoji16]Niestety okres mi z tego wyszedł
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
ookatkaoo1993
Też 11 dni xdJa jeszcze 11 dni do drugich prenatalnych i mam nadzieję, że lekarz potwierdzi płeć
reklama
Iga0071
Mi też tak mówili ach te lizanie pałki ale może jakiś pozytyw z tego też jestA jeszcze niedawno trzeba było ręcznie ciasto kręcić! ja pamietam za małolata z ciocia ciasto robiłam, ukręcałam drewniana pałką i wiadomo na koniec należało dokładnie wylizać i pałkę i miskę i ciocia zawsze mówiła... „nie liż tej pałki, bo będziesz miała łysego męża!” I kuwa wykrakała! [emoji23]