reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Jakbyście tak wpadły na taki genialny pomysł jak ja, żeby mężowi kupić coś słodkiego ponad 2 tyg przed walentynkami to ODRADZAM [emoji23]
1517477014-7c9219f4c5d0b032-aaaaaa.jpeg

1517477159-cf3fffdc8a23a798-aaaaaa.jpeg

9ewnqqmznpxcwjj5.png

reklama
@Biedronka0506 sto lat dla synusia [emoji7] i zazdroszczę talentu do pieczenia.. ja to dwie lewe ręce.
A sałatkę robię bardzo podobnie co Ty: ryż, kurczak, kukurydza, ananas z puszki, curry i majonez. Zawsze wszyscy się zajadają.
@AgaRS90 zazdroszczę że Ty już na półmetku [emoji7] brzuszek piękny [emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 2tyg do prenatalnych. Już bym chciała wiedzieć kto w brzuszku mieszka. I zaczynam chyba mieć nadzieję na dziewczynkę. Nie wiem czy bardziej ze względu na syna czy na siebie. On nawet o braciszku nie chce słyszeć. Poza tym te sukieneczki [emoji7] upatrzyłam dwa śliczne wózki ale w kolorystyce właśnie dla dziewczynki i o...
@lili78 przepiękna jesteś [emoji7]
@ookatkaoo1993 ale brzusiu [emoji7][emoji7]
My w końcu z synem dochodzimy do siebie. I mnie chyba opuszczają nudności silne i bóle głowy i mały już lepiej. Dziś w nocy bez gorączki, ale na pysiu mu jakąś wysypka wyskoczyła..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png
Ja jeszcze 11 dni do drugich prenatalnych i mam nadzieję, że lekarz potwierdzi płeć :)

reklama
A jeszcze niedawno trzeba było ręcznie ciasto kręcić! :) ja pamietam za małolata z ciocia ciasto robiłam, ukręcałam drewniana pałką i wiadomo na koniec należało dokładnie wylizać i pałkę i miskę :) i ciocia zawsze mówiła... „nie liż tej pałki, bo będziesz miała łysego męża!” I kuwa wykrakała! [emoji23]
Mi też tak mówili ach te lizanie pałki ale może jakiś pozytyw z tego też jest

Do góry