B
bibiU
Gość
Popieram w 100%Oj tam... Co pobzykaliście to Wasze[emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Popieram w 100%Oj tam... Co pobzykaliście to Wasze[emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Zawsze to jakas pociecha[emoji3]21 dc zostalo 8 dni do @ jak sie pojawi to upije sie winem
Niestety okres mi z tego wyszedł
Tak teraz działamy co drugi dzień w nieparzyste dni cyklu tak mi best friend doradziła po parzyste podobno pecha przynosząNo lipa straszna [emoji24]
Ale... może za tłoczno było [emoji23][emoji23][emoji23]
Spróbuj co drugi dzień, plemniory sie wzmocnią i będzie gitez [emoji1307]
Hej serduszkujecie tak często w ciąży? Pytam bo ja mam stracha i u nas to w styczniu były chyba tylko 2 ; (Haha no muszę Wam coś opowiedzieć[emoji23] Pamiętam jak nasza bogini seksu wrzucila swój cykl - pokszalam screena mężowi, jak to zobaczył to mu się oczka zaświeciły [emoji23] od tego czasu sam liczy nam serduszka i codziennie slucham np przez telefon "dzien dobry kochanie, wstalas juz? Wiesz, ze dzisiaj jesr 31 u to odtatni dzien zeby zaliczyc styczniowe serduszko?" [emoji23] "tak patrzę na Ciebie i chyba dzisisj w koncu dodamy do naszej magicznej luczby jedno serduszko" [emoji23] no nie moge z nim [emoji23]
My praktycznie codziennie albo co dwa dni;p buahahhaHej serduszkujecie tak często w ciąży? Pytam bo ja mam stracha i u nas to w styczniu były chyba tylko 2 ; (
U mnie bez konkretnych jakoś. Może pojedziemy do kina. Ale w sumie sama nie wiem ja chyba bardziej taki domownik jestem że wolę w domu walentynki w łóżku spędzić haha;p przed filmemMacie plany walentynkowe? Pytam już bo zawsze coś kupuję na ostatnią chwilę a może zgapie jakiś ciekawy pomysł
Piona! Moj walczył wczoraj o 3 ale sie nie udalo.Hej serduszkujecie tak często w ciąży? Pytam bo ja mam stracha i u nas to w styczniu były chyba tylko 2 ; (