reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzymam kciuki :) daj znać co Ci powie ;)
Dam znac[emoji4] mam tylko nadzieje, ze w poczekalni nie beda same ciezarne siedziec bo bede na nie brzydko patrzec[emoji23][emoji23][emoji23] no i ze nie powie mi, ze juz za pozno na ciaze...chociaz czytalam ostatnio dane, ze w Anglii kobiety po 40 rodza wiecej dzieci niz nastolatki [emoji4] wiec ciagle jest szansa...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dam znac[emoji4] mam tylko nadzieje, ze w poczekalni nie beda same ciezarne siedziec bo bede na nie brzydko patrzec[emoji23][emoji23][emoji23] no i ze nie powie mi, ze juz za pozno na ciaze...chociaz czytalam ostatnio dane, ze w Anglii kobiety po 40 rodza wiecej dzieci niz nastolatki [emoji4] wiec ciagle jest szansa...

A na która idziesz? :)

1517436233-1d635aa6a983a1cd-aaaaaa.jpeg

Gotowy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna [emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja witam sie w 7 dc[emoji4] Dzis o 15 ide do ginekologa z wynikami i zobaczymy co powie... Troche boje sie ale mam nadzieje, ze bedzie ok[emoji4] Dzisiaj tez kupuje ten syrop ktory wplywa na sluz plodny i zobaczymy czy podziala, akurat chora jestem wiec na kaszel tez dobrze mi zrobi[emoji23]

Czekamy na wieści [emoji173] nawet najgorsza prawda jest lepsza od błądzenia po omacku i nieświadomości.
Oby sie okazało, że to jakaś łatwa do skorygowania pierda i szybko sobie z nią poradzicie [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

@Biedronka0506 sto lat dla synusia [emoji7] i zazdroszczę talentu do pieczenia.. ja to dwie lewe ręce.
A sałatkę robię bardzo podobnie co Ty: ryż, kurczak, kukurydza, ananas z puszki, curry i majonez. Zawsze wszyscy się zajadają.
@AgaRS90 zazdroszczę że Ty już na półmetku [emoji7] brzuszek piękny [emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 2tyg do prenatalnych. Już bym chciała wiedzieć kto w brzuszku mieszka. I zaczynam chyba mieć nadzieję na dziewczynkę. Nie wiem czy bardziej ze względu na syna czy na siebie. On nawet o braciszku nie chce słyszeć. Poza tym te sukieneczki [emoji7] upatrzyłam dwa śliczne wózki ale w kolorystyce właśnie dla dziewczynki i o...
@lili78 przepiękna jesteś [emoji7]
@ookatkaoo1993 ale brzusiu [emoji7][emoji7]
My w końcu z synem dochodzimy do siebie. I mnie chyba opuszczają nudności silne i bóle głowy i mały już lepiej. Dziś w nocy bez gorączki, ale na pysiu mu jakąś wysypka wyskoczyła..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Bolalo? Mnie w tym miejscu cholernie bolalo ale ja jakos lubie ten bol przy robieniu tatuazu[emoji16] Wygląda obłędnie[emoji7][emoji7][emoji7]

Na końcu już myślałam , ze zejdę przy cieniowaniu . Aż gorączki dostałam jak wróciłam .
Lili czekam tez na wieści jak wyjdziesz od lekarza i trzymam kciuki !

U mnie 9 dc . Niby dopiero owulka za 5 dni a mnie coś dziś jajniki pobolewają . Dziś wypiłam pierwsza saszetkę inofolicu .

Miłego dnia ! [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry