reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2017 ;) zapraszam!

Trzymam kciuki :) daj znać co Ci powie ;)
Dam znac[emoji4] mam tylko nadzieje, ze w poczekalni nie beda same ciezarne siedziec bo bede na nie brzydko patrzec[emoji23][emoji23][emoji23] no i ze nie powie mi, ze juz za pozno na ciaze...chociaz czytalam ostatnio dane, ze w Anglii kobiety po 40 rodza wiecej dzieci niz nastolatki [emoji4] wiec ciagle jest szansa...

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dam znac[emoji4] mam tylko nadzieje, ze w poczekalni nie beda same ciezarne siedziec bo bede na nie brzydko patrzec[emoji23][emoji23][emoji23] no i ze nie powie mi, ze juz za pozno na ciaze...chociaz czytalam ostatnio dane, ze w Anglii kobiety po 40 rodza wiecej dzieci niz nastolatki [emoji4] wiec ciagle jest szansa...

A na która idziesz? :)

1517436233-1d635aa6a983a1cd-aaaaaa.jpeg

Gotowy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Piekna [emoji7]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

Ja witam sie w 7 dc[emoji4] Dzis o 15 ide do ginekologa z wynikami i zobaczymy co powie... Troche boje sie ale mam nadzieje, ze bedzie ok[emoji4] Dzisiaj tez kupuje ten syrop ktory wplywa na sluz plodny i zobaczymy czy podziala, akurat chora jestem wiec na kaszel tez dobrze mi zrobi[emoji23]

Czekamy na wieści [emoji173] nawet najgorsza prawda jest lepsza od błądzenia po omacku i nieświadomości.
Oby sie okazało, że to jakaś łatwa do skorygowania pierda i szybko sobie z nią poradzicie [emoji173]

9ewnqqmznpxcwjj5.png

@Biedronka0506 sto lat dla synusia [emoji7] i zazdroszczę talentu do pieczenia.. ja to dwie lewe ręce.
A sałatkę robię bardzo podobnie co Ty: ryż, kurczak, kukurydza, ananas z puszki, curry i majonez. Zawsze wszyscy się zajadają.
@AgaRS90 zazdroszczę że Ty już na półmetku [emoji7] brzuszek piękny [emoji7][emoji7]
Ja jeszcze 2tyg do prenatalnych. Już bym chciała wiedzieć kto w brzuszku mieszka. I zaczynam chyba mieć nadzieję na dziewczynkę. Nie wiem czy bardziej ze względu na syna czy na siebie. On nawet o braciszku nie chce słyszeć. Poza tym te sukieneczki [emoji7] upatrzyłam dwa śliczne wózki ale w kolorystyce właśnie dla dziewczynki i o...
@lili78 przepiękna jesteś [emoji7]
@ookatkaoo1993 ale brzusiu [emoji7][emoji7]
My w końcu z synem dochodzimy do siebie. I mnie chyba opuszczają nudności silne i bóle głowy i mały już lepiej. Dziś w nocy bez gorączki, ale na pysiu mu jakąś wysypka wyskoczyła..

ckai9jcgk10emd23.png

mhsv15nmhdmpbr2g.png

Bolalo? Mnie w tym miejscu cholernie bolalo ale ja jakos lubie ten bol przy robieniu tatuazu[emoji16] Wygląda obłędnie[emoji7][emoji7][emoji7]

Na końcu już myślałam , ze zejdę przy cieniowaniu . Aż gorączki dostałam jak wróciłam .
Lili czekam tez na wieści jak wyjdziesz od lekarza i trzymam kciuki !

U mnie 9 dc . Niby dopiero owulka za 5 dni a mnie coś dziś jajniki pobolewają . Dziś wypiłam pierwsza saszetkę inofolicu .

Miłego dnia ! [emoji8][emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry